Ζώδια Σήμερα 24/11: Άρης στον Τοξότη-Το κυνήγι της περιπέτειας

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 24/11

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 24/11:  Άρης στον Τοξότη-Το κυνήγι της περιπέτειας

Παρασκευή, 24/11/2023

Ο Άρης εγκαταλείπει σήμερα τον Σκορπιό και περνά στον Τοξότη προκαλώντας μας να βγάλουμε όλο τον ενθουσιασμό και τη φλόγα μας. Η ανυπομονησία σε συνδυασμό με την τάση μας να επεκταθούμε, να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα μας πλαίσια και να βιώσουμε κάτι δυνατό και συναρπαστικό μπορούν να μας οδηγήσουν σε τυχοδιωκτικές ή ριψοκίνδυνες ενέργειες και πρωτοβουλίες. Ό,τι επιθυμούμε το θέλουμε... χθες και δεν ιδρώνει το αφτί μας από περιορισμούς και απαγορεύσεις. Επίσης, όμως, είμαστε ειλικρινείς, αυθόρμητοι και ερωτιάρηδες, χωρίς ίχνος υποκρισίας και στρατηγικής.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Κριοί και Λέοντες είστε φλογεροί, ακαταμάχητοι, αλλά και λίγο ό,τι να ‘ναι! Μη βιάζεστε! Όλα έχουν τον χρόνο τους.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύς τα όρια της υπομονής σας και της ανοχής σας είναι μικρά, δημιουργώντας έτσι εστίες έντασης στη σχέση, στο σπίτι ή τη δουλειά σας.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, συγκρατήστε λίγο τις ορμές σας, οικονομικές και σεξουαλικές γιατί μια ακόρεστη ανάγκη να ικανοποιήσετε κάθε επιθυμία σας θα σας κυριεύσει! Μην εκτίθεστε χωρίς σημαντικό λόγο!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved