Ζώδια Σήμερα 21/11: Όποιος γελάει τελευταίος γελάει καλύτερα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 21/11

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 21/11: Όποιος γελάει τελευταίος γελάει καλύτερα

Tρίτη, 21/11/2023

Άλλη μια… Πλουτώνια μέρα θα είναι η σημερινή, με τον Άρη στον Σκορπιό, αυτή τη φορά, να κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντάς μας μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεμπροστιάσουμε κρυφά παιχνίδια, να κάνουμε μεθοδικές και στοχευμένες κινήσεις, αλλά και βγούμε μπροστά, ώστε να πάρουμε την «εκδίκησή» μας και να έχουμε τον τελευταίο λόγο, ενώ είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουμε θεμιτά ή αθέμιτα μέσα, προκειμένου να προστατευτούμε ή να επικρατήσουμε. Επιπλέον, εχθρότητες κι αντιπαλότητες θα έρθουν στην επιφάνεια ή θα τα ανακαλύψουμε μόνοι μας, μετά από έρευνα, οπότε θα μάθουμε με ποιον/α έχουμε να κάνουμε. Από την άλλη, έντονη θα είναι και η σεξουαλικότητα, που μπορεί να φέρει μια συγκλονιστική εμπειρία. Η μέρα έχει δυνατότητες και προοπτικές, αρκεί να ποντάρουμε στο ένστικτό μας και να ενεργήσουμε προσεκτικά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε, για να καταφέρετε μια προσωπική σας επιδίωξη και μη διστάζετε, αφού είναι γνωστό ότι ο σκοπός τα αγιάζει. Τώρα το τι αγιάζει τον σκοπό είναι άλλο ζήτημα!

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Καρκίνοι του γ’ δεκαημέρου, η ανακάλυψη κρυφών εχθρών ή ανταγωνιστών ή η αποκάλυψη μυστικών που αφορούν σε ένα μέλος της οικογένειας ή του/ης συντρόφου θα σας αναστατώσουν, όμως φροντίστε να τα διαχειριστείτε με εξυπνάδα ή και πονηριά. Κυρίως, μη χάνετε την υπομονή σας!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, έχετε στη διάθεσή σας πληροφορίες και στοιχεία για να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα και να βγείτε κερδισμένοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved