Ζώδια Σήμερα 19/11: Όλο ομορφιά και χάρη

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 19/11

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 19/11: Όλο ομορφιά και χάρη

Κυριακή, 19/11/2023

Η Σελήνη, έχοντας περάσει στον Υδροχόο, θα κάνει τρίγωνο με την εξίσου «αεράτη»Αφροδίτη στον Ζυγό, εκτοξεύοντας τη γοητεία, τη χάρη, το νάζι, την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητά μας. Οι αβρότητες, τα χαμόγελα και τα κομπλιμέντα θα δίνουν και θα παίρνουν, ενώ οι «φρέσκιες» γνωριμίες και το φλερτ δε θα λείψουν! Επίσης, θα έχουμε και την τάση να ομορφύνουμε τόσο τον εαυτό μας, όσο και το περιβάλλον που ζούμε και κινούμαστε. Δεν αποκλείονται, μάλιστα, κάποιες αγορές, διακοσμητικές προσθήκες που ίσως έχουν και καλλιτεχνική πινελιά, αλλά και αλλαγές στην εμφάνισή μας, που θα μας αναζωογονήσουν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι και Ζυγοί του α’ δεκαημέρου, λάμπετε, ελκύετε και διασκεδάζετε με το ενδιαφέρον που συγκεντρώνετε, αλλά για να επικεντρωθείτε κάπου συγκεκριμένα... ούτε λόγος.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, δεν ξέρετε τι θέλετε, με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε και να μπερδεύετε. Ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα θέματα και μην πιέζεστε να βγάλετε άκρη.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, αν δεν προσέξετε, θα σας φύγουν αρκετά χρήματα για τον καλλωπισμό ή αγορές προσωπικών ειδών για να καλύψετε συναισθηματικά κενά σας και να ανέβετε ψυχολογικά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved