Δύο ζώδια που θα χειριστούν άψογα τις καταστάσεις, σήμερα, 22/11

Θα τα πάνε από εδώ, θα τα φέρουν από εκεί τα πράγματα και στο τέλος θα γίνει το δικό τους

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που θα χειριστούν άψογα τις καταστάσεις, σήμερα, 22/11

Τετάρτη, 22/11/2023

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα η μέρα ξεκινά ήρεμα και χωρίς εξάρσεις, κάτι που μας βοηθά στο να δούμε τη μεγάλη εικόνα και να μη μείνουμε σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Θα γίνουμε πιο διαισθητικοί, δοτικοί και ευσυγκίνητοι, ενώ θα δείξουμε θετική προαίρεση και πίστη. Λίγο πριν φύγει, θα τριγωνιστεί και με τον Άρη στον Σκορπιό, κι εκεί είναι που το ένστικτό μας θα οξυνθεί. Θα επιλέξουμε πολύ προσεκτικά ποια συναισθήματα και σκέψεις θα φανερώσουμε και πού και ενδεχομένως να "πατήσουμε" πάνω στις ευαισθησίες κάποιων, προκειμένου να καταφέρουμε έναν στόχο μας ή έμμεσα να πείσουμε για την αξιοπιστία μας.

Οι δύο που θα χειριστούν άψογα τις καταστάσεις, θα στρίψουν τα πράγματα κατά πώς θέλουν ή τους βολεύει και χωρίς αντιρρήσεις ή κόντρες θα καταφέρουν να γίνει το δικό τους είναι οι Ιχθύες και οι Σκορπιοί καθώς η Σελήνη προσβάλλει τον 1ο και 5ο οίκο τους, αντίστοιχα. Άλλωστε, το έχουν από τη φύση τους να χειραγωγούν, ο καθένας με τον τρόπο του και να παίρνουν αυτό που θέλουν από τους άλλους.







Αυτό ισχύει και για τα ερωτικά τους, που σήμερα, με την άνεση που θα έχουν, θα πλασάρουν το πιο... αξιολάτρευτο και γλυκό τους πρόσωπο και θα χτυπήσουν κατευθείαν στην καρδιά του αντικείμενου του πόθου τους.



Διάβασε επίσης:





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved