Δύο ζώδια που κινδυνεύουν να παρεξηγηθούν, σήμερα, 21/11

Άλλα θα λένε κι αλλιώς θα εκλαμβάνονται

Παπασταύρου Λίντα
Δύο ζώδια που κινδυνεύουν να παρεξηγηθούν, σήμερα, 21/11

Τρίτη, 21/11/2023

Με τη Σελήνη να έχει περάσει από χθες στους Ιχθύς, τα πνεύματα θα ηρεμήσουν κάπως σήμερα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα είναι και πιο χαλαρή η καθημερινότητά μας, καθώς το τετράγωνό της με τον Ερμής στον Τοξότη, παραπέμπει σε ασυνεννοησία και μπερδέματα, γενικά ένα επικοινωνιακό χάος. Ενδεχομένως να πούμε και πράγματα που κάποιοι θα πάρουν τελείως αλλιώς, ενώ ακόμα και το να μιλήσουμε για το πώς αισθανόμαστε μπορεί να δημιουργήσει πολλές και άσκοπες συζητήσεις και τελικά να μείνουμε... με την αίσθηση ότι δεν υπάρχει κατανόηση.

Οι δύο που κινδυνεύουν να παρεξηγηθούν και γενικά να βιώσουν το "άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τα αφτιά μου", είναι οι Ιχθύες και οι Τοξότες, που πραγματικά μπορεί να αγανακτήσουν με όλα τα ευτράπελα που μπορεί να δημιουργηθούν από μια κουβέντα τους, που θα εκληφθεί τελείως αλλιώς, καθώς η Σελήνη προσβάλλει τον 1ο και 4ο οίκο τους, αντίστοιχα.







Λογικό είναι να αναρωτηθούν, κάποια στιγμή, για το κατά πόσο αξίζει να ανοίξουν το στόμα τους, κυρίως σε πρόσωπα πολύ δικά τους και να προκαλέσουν ανακατωσούρα, οπότε το πιο πιθανό είναι να αφήσουν τα πράγματα ως έχουν.



Διάβασε επίσης:





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved