Ζώδια Σήμερα 10/11: Πιθανές ακυρώσεις, καθυστερήσεις και βλάβες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 10/11

Λίνα Χαμπιλίδου
Ζώδια Σήμερα 10/11: Πιθανές ακυρώσεις, καθυστερήσεις και βλάβες

Παρασκευή, 10/11/2023

Δύσκολη θα είναι σημερινή μέρα, με αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά μας, στις επαφές και την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις μας, καθώς ο Ερμής, που μόλις πέρασε στον Τοξότη, θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, χάνοντας προς στιγμή τον ενθουσιασμό και το αισιόδοξο πνεύμα του. Πιθανές είναι και ακυρώσεις, καθυστερήσεις, βλάβες, μικροατυχήματα ή γραφειοκρατικά κωλύματα που θα μας ταλαιπωρήσει αρκετά, όπως επίσης και έντονες διαφωνίες, τσακωμοί και παρεξηγήσεις. Ο άκρατος ρεαλισμός και η εκλογίκευση θα μας σπρώξουν σε αποφάσεις και ενέργειες αναγκαίες, όχι όμως επιθυμητές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Ιχθύες και Παρθένοι των πρώτων ημερών του ζωδίου σας, πολλά είναι τα θέματα που θα ανακύψουν στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας. Όμως διατηρήστε την υπομονή σας και, κυρίως, μην ξεσπάτε στους γύρω σας για τα στραβά και την κακοτυχία σας.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί των πρώτων ημερών του ζωδίου σας, οικονομικά και αισθηματικά, όχι μόνο σας κόβεται η φόρα, αλλά καλείστε να περάσετε από το... ταμείο για να τακτοποιήσετε κάποια παλιά σας υπόλοιπα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved