Ζώδια Σήμερα 06/11: Αποκλειστικές δεσμεύσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 06/11

Ζώδια Σήμερα 06/11: Αποκλειστικές δεσμεύσεις

Δευτέρα, 06/11/2023

Στα τελειώματά της, η Αφροδίτη στην Παρθένο, σήμερα, κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ξυπνώντας τα βαθύτερα αισθήματά μας. Θα γινόμαστε παθιασμένοι, απόλυτοι, αρνούμενοι να συμβιβαστούμε με τα «λίγα» ή τα «μέτρια» και, ως εκ τούτου, δύσκολοι ως προς την ικανοποίησή μας. Το σίγουρο είναι ότι θα κοιτάξουμε το «συμφέρον» μας και οι επιλογές μας θα βασίζονται πάνω εκεί και σε ό,τι έχουμε πραγματικά ανάγκη. Ενδεχομένως και να κάνουμε «σκληρά παζάρια», να ζητήσουμε ανταλλάγματα και αποκλειστικές δεσμεύσεις, προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια οικονομική ή... ερωτική συμφωνία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, είστε οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, οπότε, αν θέλετε κάτι πολύ στην προσωπική σας ζωή, βγείτε μπροστά και πάρτε το. Κανείς δε θα σας αντισταθεί και σίγουρα θα δυσκολευτεί να σας πει «όχι»!

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες των τελευταίων ημερών, τα καμπανάκια χτυπάνε και σας καλούν στην τάξη. Τίποτα δε δίνεται χωρίς ανταλλάγματα κι αυτό θα πρέπει να περάσει και να μείνει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας. Ό,τι πάρετε σήμερα, θα χρειαστεί να δώσετε τα ανάλογα ή και περισσότερα κάποια στιγμή σύντομα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved