Ζώδια Σήμερα 05/11: Μην είσαι «φαταούλας»

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 05/11

Ζώδια Σήμερα 05/11: Μην είσαι «φαταούλας»

Κυριακή, 05/11/2023

Με τη Σελήνη να βρίσκεται από χθες στον Λέοντα, θα ξαναβρούμε το κέφι, τη θετική μας ενέργεια, τη ζωντάνια και την αισιοδοξία μας. Θα θέλουμε να κυκλοφορήσουμε, να εντυπωσιάσουμε, να μονοπωλήσουμε το ενδιαφέρον! Ενδεχομένως όμως, εξ αιτίας του τετραγώνου της με τον Δία στον Ταύρο να μας βγει το «αχόρταγο» και να θέλουμε διαρκώς κι άλλα κι άλλα και τίποτα να μη μας αρκεί. Αργότερα, το ανικανοποίητο θα φουντώσει ακόμα περισσότερο με τον τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό και θα ζητούμε όλο και κάτι παραπάνω για να μείνουμε ευχαριστημένοι ή να καλύψουμε τα κενά μας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και εντάσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός μας, το απόγευμα, καθώς η Σελήνη θα τετραγωνιστεί και με τον Άρη στον Σκορπιό. Μεγάλη θα είναι κι η τάση μας να κάνουμε του κεφαλιού μας και να μη δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί γεννημένοι τέλος του α’ και μέση του β’ δεκαημέρου, μη γίνεστε παρτάκηδες και φαταούλες. Δε σας ανήκουν όλα, ούτε και τα δικαιούστε, όπως εσφαλμένα νομίζετε. Αν συνεχίσετε με αυτή τη στάση, στο τέλος θα τσακωθείτε στο σπίτι ή τη δουλειά σας, καθώς κι οι άλλοι θα προβάλουν τις απαιτήσεις τους ή τις αντιστάσεις τους.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι τέλος του α’ και μέση του β’ δεκαημέρου, έχετε τα τυχερά σας και στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας, όμως προσέξτε μη σας πιάσει το ανικανοποίητο και τελικά «ξοδέψετε» παραπάνω σε πράγματα που δε σας χρειάζονται, μόνο και μόνο γιατί θα σας πιάσει καταναλωτική μανία ή θέλετε να καλύψετε τα συναισθηματικά κενά σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved