Ζώδια Σήμερα 04/11: Άλλοι κοιμούνται, άλλοι ξυπνούν απότομα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 04/11

Ζώδια Σήμερα 04/11: Άλλοι κοιμούνται, άλλοι ξυπνούν απότομα

Σάββατο, 04/11/2023

Δύο όψεις αντιφατικές έχει η σημερινή μέρα, αφού η μια θα μας... κοιμίσει κι η άλλη θα μας ξυπνήσει απότομα. Αφ’ ενός λοιπόν έχουμε την αντίθεση της Αφροδίτη στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, η οποία θα καλύψει με πέπλο τις προσωπικές μας υποθέσεις, κυρίως τις ερωτικές και θα είναι δύσκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και τη φαντασία από την πραγματικότητα. Μπορεί να νιώσουμε μπερδεμένοι, αμφίβολοι ή χαμένοι όσον αφορά στις επιλογές μας, ενώ πιθανή είναι μια διάψευση προσδοκιών, απογοήτευση ή να ανακαλύψουμε ότι πέσαμε θύματα εκμετάλλευσης ή παραπλάνησης, όταν συνέλθουμε... από τον λήθαργο, που έχουμε πέσει.

Αφ’ ετέρου, η αντίθεση του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο που θα προκαλέσει μια αναστάτωση και στην καθημερινότητα, στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις μας. Απρόοπτα γεγονότα, απότομες αλλαγές στο πρόγραμμά μας και δυσάρεστες εξελίξεις ή εκπλήξεις θα μας ταράξουν, ενώ δεν αποκλείονται απρόσμενες ζημιές τεχνικού ή τεχνολογικού εξοπλισμού, τηλεφώνων, Η/Υ και μέσων μεταφοράς. Επιπλέον, είναι πιθανές εντάσεις και τσακωμοί για ασήμαντη αφορμή, αποκαλύψεις μυστικών, αλλά και διακοπή επαφών, από μια παρεξήγηση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, το ψέμα κυριαρχεί και αργά ή γρήγορα, επειδή έχει και κοντά ποδάρια, θα αποκαλυφθεί. Μην κοροϊδέψετε, αλλά και μην εμπιστευτείτε κανένα πρόσωπο, όσο μελιστάλαχτο ή αθώο κι αν δείχνει.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να υποκύψετε και να την πατήσετε με μια δακρύβρεχτη ιστορία. Προσέξτε και μη σκορπάτε χρήματα και αισθήματα γιατί δε θα τα πάρετε πίσω. Επιπλέον, μια αναστάτωση, ίσως από την αλλαγή δεδομένων, θα τη βιώσετε, που θα αφορά είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σας. Να είστε έτοιμοι και με γρήγορα αντανακλαστικά για να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, έκτακτα έξοδα και ξαφνικές αποφάσεις σας επιβεβαιώνουν ότι δεν είστε για να κάνετε μακροχρόνια προγράμματα και πλάνα και δεν πρέπει να θεωρείτε το οτιδήποτε δεδομένο, ούτε στα ερωτικά, ούτε στα οικονομικά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved