Ζώδια Σήμερα 29/10: Απαιτείται έλεγχος λόγων και πράξεων

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 29/10

Ζώδια Σήμερα 29/10: Απαιτείται έλεγχος λόγων και πράξεων

Κυριακή, 29/10/2023

Οι δύο όψεις του Ερμή στον Σκορπιό χαρακτηρίζουν τη σημερινή μέρα. Αφ’ ενός έχουμε την αντίθεση του με τον Δία στον Ταύρο που κάνει μια Κυριακή ιδιαίτερα χαλαρή, με έντονη εξωστρέφεια και διάθεση για κουβέντι, αστεία και σουλάτσα, ευχάριστες ειδήσεις ή συναπαντήματα, ακατάλληλη όμως για... δουλειά. Γενικά, θα πούμε πολλά, θα μας πουν άλλα τόσα, κάποια θα ισχύουν, τα περισσότερα θα είναι υπερβολές. Γενικά καλό θα ήταν να κρατήσουμε μικρό καλάθι γιατί ταξίματα και μεγάλα λόγια θα μοιράζονται με το... σωρό!

Αφ’ ετέρου έχουμε τη σύνοδο του με τον Άρη στον Σκορπιό, όπου θα καταφέρουμε να διευθετήσουμε με επιτυχία διάφορα θέματα της καθημερινότητας, ψώνια ή εργασίες, ενώ τα γρήγορα αντανακλαστικά και οι αντιδράσεις μας θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Ό,τι έχουμε, θα το πούμε ευθέως, η γλώσσα θα πάει ροδάνι, όμως καλό είναι να προσέχουμε, καθώς είναι πιθανά μικροατυχήματα και ζημιές, λόγω απροσεξίας ή βιασύνης, όπως επίσης και διαφωνίες ή τσακωμοί, αφού θα είμαστε στην πρίζα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί του β’ δεκαημέρου, μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό και δίνετε υποσχέσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να μην τις τηρήσετε και όχι μόνο, θα τσαντιστείτε κι αν κάποιος σας το επισημάνει και ζητήσει να τα κάνετε πράξη.

Λέοντες, Ταύροι, Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, ο έλεγχος λόγων και πράξεων και η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητα αφού κινδυνεύετε να εκτεθείτε ή να κάψετε τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Προσέξτε τα νεύρα σας γιατί έτοιμοι είστε να αρπαχτείτε στη δουλειά ή το σπίτι σας και μάλιστα χωρίς σημαντική αιτία. Αφήστε που και δίκιο να έχετε, θα το χάσετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, νιώθετε ότι τίποτα δε σας σταματά, ωστόσο, ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και κατευνάστε κάπως τις επιθυμίες σας γιατί κινδυνεύετε να βγείτε έξω από τα όριά σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved