Δύο ζώδια που μπορεί να πιαστούν κορόιδα σήμερα, 01/11

Ερωτικά και οικονομικά πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα

Δύο ζώδια που μπορεί να πιαστούν κορόιδα σήμερα, 01/11

Τετάρτη, 01/11/2023

Καλό μήνα! Η Σελήνη που και σήμερα βρίσκεται στους Διδύμους κάνει τους πάντες πιο χαλαρούς και ευδιάθετους, ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εκτός του ότι μας κάνει αφηρημένους και πιο ευαίσθητους ή ευσυγκίνητους απ' όσο θα έπρεπε, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει και ένα χαοτικό κλίμα στην καθημερινή μας ζωή. Αναβλητικότητα ή αδιαφορία για πράγματα που πρέπει να γίνουν αλλά και χάσιμο χρόνου άσκοπα.

Αυτοί που πρέπει να προσέξουν και κυρίως στα ερωτικά και τα οικονομικά τους να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα για να μη γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης, απάτης ή να πιαστούν κορόιδα είναι οι Ταύροι και Σκορπιοί, καθώς η συγκεκριμένη Σελήνη "χτυπάει" τον άξονα 2ου και 8ου οίκου τους, που έχει να κάνει τόσο με τις επιθυμίες και τα συναισθηματικά τους, όσο και τα οικονομικά τους. Μάλιστα μέσω κινητού τηλεφώνου ή διαδικτύου μπορεί να χάσουν χρήματα.

Αφ' ενός δεν πρέπει να είναι αφελείς ή να τσιμπήσουν το δόλωμα του εύκολου κέρδους, αφ' ετέρου να βάλουν ένα ερωτηματικό στις "αγαθές προθέσεις" άλλων και να μην είναι λυπησιάρηδες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved