Δύο ζώδια που θα αναλάβουν περισσότερες ευθύνες σήμερα, 24/10

Δε θα μπορούν να κάνουν κι αλλιώς...

Δύο ζώδια που θα αναλάβουν περισσότερες ευθύνες σήμερα, 24/10

Τρίτη, 24/10/2023

Η Σελήνη, με το που θα περάσει στους Ιχθύς, θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Ήλιο κι αργότερα με τον Ερμή στον Σκορπιό, κάτι που σημαίνει ότι αφ' ενός θα καταπιαστούμε με αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις και αφ' ετέρου θα είμαστε πιο focus και προσγειωμένοι και δε θα πετάμε στα σύννεφα. Τα θέλω θα περιοριστούν για χάρη των πρέπει, αλλά η διαίσθησή μας θα δουλεύει άψογα και θα αν την ακολουθήσουμε, δε θα χάσουμε.

Αυτοί που θα αναγκαστούν να αναλάβουν σήμερα περισσότερα καθήκοντα και ευθύνες, στα επαγγελματικά ή το σπίτι, αφού δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς είναι οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, καθώς προσβάλλεται ο 10ος και 4ος οίκος τους, αλλά και ο άξονας 6ου-12ου τους, αντίστοιχα. Οι προχειροδουλειές, τα πασαλείμματα, η λούφα και οι απόπειρες να ξεγλιστρήσουν, αφήνοντας άλλους να αναλάβουν δικές τους δουλειές θα έχουν ως αποτέλεσμα, να γίνουν δέκτες αρνητικών σχολίων ή συζητήσεων πίσω από την πλάτη τους.

Επιπλέον, θα φάνε πολύ περισσότερο χρόνο ή θα κουραστούν παραπάνω, διορθώνοντας, "φτιάχνοντας" ό,τι άφησαν μισά ή δίνοντας εξηγήσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved