Ζώδια Σήμερα 22/10: Τύχη και προνοητικότητα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 22/10

Ζώδια Σήμερα 22/10: Τύχη και προνοητικότητα

Κυριακή, 22/10/2023

Το κλίμα θα είναι ευδιάθετο σήμερα, καθώς έχουμε τοτρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τονΔία στον Ταύρο, που παραπέμπει σε χαρές και απολαύσεις, σε νίκες και ευοίωνες προοπτικές ερωτικής και οικονομικής βελτίωσης. Ίσως γιορτάσουμε μια μεγάλη επιτυχία μας, μπορεί όμως και απλά να ανακτήσουμε την αισιοδοξία και το κέφι μας, εξ αιτίας ενός ευχάριστου γεγονότος που αφορά σε μας ή σε ένα πολύ αγαπημένο μας πρόσωπο. Από την άλλη, παίζει και να ξοδέψουμε αρκετά χρήματα στη διασκέδαση, σε αγορά προσωπικών ειδών, ρούχων ή παπουτσιών, που θα είναι και πετυχημένη ή τυχερή.

Από την άλλη έχουμε και το ευνοϊκό τρίγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Κρόνο στους Ιχθύς που μας ωθεί να κρατήσουμε σφιχτά τα λουριά, να γίνουμε πιο προσγειωμένοι, εκλογικευμένοι, συγκεντρωμένοι στις δουλειές και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, λιγομίλητοι και προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας. Από την άλλη, θα οργανώσουμε την καθημερινότητά μας, θα προνοήσουμε για τυχόν ανάγκες, θα λύσουμε πρακτικά προβλήματα και να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις. Όλα θα περάσουν από το μυαλό μας και τίποτα δε θα αφήσουμε, χωρίς να υπολογίσουμε τα υπέρ, τα κατά και τις τυχόν επιπτώσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Ταύροι του β’ δεκαημέρου, χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε, για να καταφέρετε μια προσωπική σας επιδίωξη. Αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται θα βγείτε κερδισμένοι!

Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, ευχάριστες στιγμές στην οικογένεια ή τα επαγγελματικά σας, αναμένονται σήμερα, ενώ η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να μπορέσετε να διακρίνετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, γιατί υπάρχει πιθανότητα να τα αφήσετε όλα για «αύριο» και το πουλάκι να πετάξει.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, υπάρχουν προοπτικές ανάπτυξης ή βελτίωσης της οικονομικής ή ερωτικής σας κατάστασης, αφού χρήματα και νέοι έρωτες εμφανίζονται στο προσκήνιο. Πάρτε τώρα που γυρίζει!

Σκορπιοί και Ιχθύες των πρώτων ημερών,οι προσθέσεις και οι αφαιρέσεις θα δίνουν και θα παίρνουν σήμερα. Βάζετε το μυαλό σας να δουλέψει για να βρει λύσεις, διεξόδους και τρόπους πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις!

Ταύροι, Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Τοξότες και Υδροχόοι των πρώτων ημέρων, άλλα ήταν τα πλάνα σας για το Σάββατο, αλλά κάτι διάφορες επιπλοκές ή οι υποχρεώσεις σας, μάλλον θα σας κρατήσουν στο σπίτι, γκρινιάζοντας για το πόσο μίζερη έχει γίνει η ζωή σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved