Ζώδια Σήμερα 19/10: Δε βγάζεις άκρη

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 19/10

Ζώδια Σήμερα 19/10: Δε βγάζεις άκρη

Πέμπτη, 19/10/2023

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να βγάζει προς τα έξω τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού μας, είναι μάλλον απίθανο να μη χαρούμε τη μέρα. Άλλωστε τα ευνοϊκά της εξάγωνα με Ήλιο και Ερμή στον Ζυγό μας βοηθούν να κοινωνικοποιηθούμε περισσότερο, να εκφράσουμε πιο εύκολα θέλω και συναισθήματά μας, να κάνουμε καινούργιες γνωριμίες και να περάσουμε ευχάριστο χρόνο με φίλους και άλλα αγαπημένα πρόσωπα.

Ωστόσο, το τετράγωνό της με τονΠοσειδώνα στους Ιχθύς,μας τροφοδοτεί με υπερβολικές ελπίδες και προσδοκίες, κάτι που είναι πιθανό να μας κάνει να πετάμε στα σύννεφα και τίποτα από αυτά που πιστεύουμε να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο πολύς ενθουσιασμός οδηγεί σε διαψεύσεις και η αισιοδοξία σε αυταπάτες, οπότε εύκολα μπορεί να την πατήσουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες,Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου,ένα χαοτικό κλίμα θα επικρατεί στα επαγγελματικά, τη σχέση ή το σπίτι σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να πάτε πάσο και να μην επιχειρήσετε να λύσετε τα θέματά σας σήμερα γιατί άκρη δε θα βγάλετε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες του γ’ δεκαημέρου,εφ’ όσον η διαίσθησή σας δε στέλνει σαφή μήνυμα, ίσως πρέπει να αναρωτηθείτε αν ό,τι σας παρουσιάζεται είναι ευκαιρία ή απόπειρα εκμετάλλευσής σας στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, υπάρχει μια αμεσότητα από την πλευρά σας και μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα ό,τι σας χαλάει ή σας φτιάχνει στη δουλειά ή στις σχέσεις με τους γύρω σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved