Ζώδια Σήμερα 18/10: Οι δουλειές στην άκρη

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 18/10

Ζώδια Σήμερα 18/10: Οι δουλειές στην άκρη

Tετάρτη, 18/10/2023

«Μαγκωμένοι» θα ξυπνήσουμε καθώς η Σελήνη, έχοντας περάσει στον Τοξότη, θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, στερώντας μας όλο τον ενθουσιασμό και το κέφι και ρίχνοντάς μας με τα μούτρα σε δουλειές και υποχρεώσεις. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου της με την Αφροδίτη στην Παρθένο, θα μας παραχαλαρώσει και θα μας κάνει να μην έχουμε καμία διάθεση να καταπιαστούμε με οτιδήποτε κοπιαστικό και χρονοβόρο και σίγουρα όχι ευθύνες και καθήκοντα. Αντίθετα, θέλουμε να κάνουμε ένα διάλειμμα, να περάσουμε ωραία, περιστοιχισμένοι από αγαπημένα μας άτομα, να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να ομορφύνουμε τον χώρο μας, να δούμε μια ταινία και γενικά να κάνουμε ό,τι μας αρέσει, χωρίς τύψεις και ενοχές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, θα κάνετε τα στραβά μάτια στους ανθρώπους σας, καθώς δεν έχετε καμία όρεξη να χαλάσετε τις καρδιές σας για ασήμαντες αιτίες. Οι δουλειές δεν τελειώνουν, αλλά μπορούν να περιμένουν. Χαλαρώστε και απολαύστε όμορφες στιγμές μαζί τους.

Ταύροι, Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, μια επιπολαιότητα, μια χαλαρότητα υπάρχει, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας, αλλά νιώθετε καλά κι αυτό είναι που μετράει στην τελική.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved