Ζώδια Σήμερα 13/10: Στοχευμένη δράση

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 13/10

Ζώδια Σήμερα 13/10: Στοχευμένη δράση

Παρασκευή, 13/10/2023

Το σημερινό τρίγωνο τουΆρη στον Σκορπιό με τον Κρόνο στους Ιχθύςμας καλεί να αναλάβουμε δράση, να βάλουμε κάτω και να επεξεργαστούμε όσα δεδομένα έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Η μελέτη, η οργάνωση και η συνέπεια είναι το τρίπτυχο της όποιας επιτυχίας μας τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και τον προσωπικό.

Από την άλλη, ωθούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε συγκεκριμένες ενέργειες και κινήσεις ή να απευθυνθούμε σε ειδικούς που μπορούν να αναλάβουν την επίλυση σημαντικών ζητημάτων μας. Πιθανόν να έχουμε και τη βοήθεια ή συμπαράσταση κάποιων ισχυρών ατόμων σε μια μας προσπάθεια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου των πρώτων ημερών, αναλάβετε δράση και προσπαθήστε να κατευθύνετε τα νήματα, χωρίς περιττές ενέργειες και πάντα με βάση τη λογική σας. Ό,τι έχετε ως στόχο θα το καταφέρετε.

Ταύροι, Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Τοξότες και Υδροχόοι των πρώτων ημερών του α’ δεκαημέρου,οι πράξεις σας θα σας δικαιώσουν ή θα σας χαντακώσουν. Να φανείτε σοβαροί και συνεπείς και να μην αναλάβετε τίποτα που δεν μπορείτε να φέρετε σε πέρας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών του α’ δεκαημέρου, τι σας αρέσει και τι όχι, δεν έχει καμία σημασία. Βάλτε το κεφάλι κάτω και κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για να καλύψετε τις πρακτικές σας ανάγκες και τις υποχρεώσεις σας…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved