Δύο ζώδια που δε θα κάτσουν να σκάσουν για τίποτα, σήμερα, 18/10

Θα αναβάλλουν για αύριο ό,τι δεν έχουν διάθεση να κάνουν σήμερα

Δύο ζώδια που δε θα κάτσουν να σκάσουν για τίποτα, σήμερα, 18/10

Τετάρτη, 18/10/2023

Η Σελήνη, από αργά το βράδυ της Τρίτης, έχει περάσει στον Τοξότη και σήμερα θα τα βλέπουμε όλα πιο θετικά, ανάλαφρα και χαλαρά. Το χιούμορ και η τάση για πειράγματα και πλάκες δε θα μας λείψει, άλλωστε, χρειαζόμαστε μια ανάσα γέλιου και κεφιού. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να μας αυξήσει τις προσδοκίες, όσον αφορά στην ερωτική μας κατάσταση ή να γίνουμε κατά τι πιο απαιτητικοί, όσον αφορά στα κριτήριά μας. Σίγουρα όμως δε θα μας αφήσει να μιζεριάσουμε ή να καταπιαστούμε με χρονοβόρα και μάλλον βαρετά ζητήματα της καθημερινότητας.

Τα δύο ζώδια που θα παραβλέψουν προγράμματα και πλάνα και δε θα κάτσουν να σκάσουν για τίποτα είναι οι Τοξότες και οι Παρθένοι. Δουλειές και λοιπές υποχρεώσεις θα μπουν στον πάγο ή θα αναβληθούν για κάποια άλλη στιγμή, κυρίως αν παρουσιαστεί η ευκαιρία για μια βόλτα, έξοδο ή συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμα όμως και χωρίς ιδιαίτερο λόγο, προτιμούν να είναι οπουδήποτε αλλού, εκτός σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου.

Δεν αποκλείεται και να τους βγει μια ξαφνική τεμπελιά ή ωχαδερφισμός, ιδίως αν το προηγούμενο διάστημα είχαν καταναλώσει αρκετό χρόνο στο να διευθετήσουν πρακτικά ζητήματα ή είχαν φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved