Δύο ζώδια που δε θα κάνουν καμία παραχώρηση σήμερα, 14/10

Ως εδώ και μη παρέκει...

Δύο ζώδια που δε θα κάνουν καμία παραχώρηση σήμερα, 14/10

Σάββατο, 14/10/2023

Με την Νέα Σελήνη-έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, σήμερα, είναι μάλλον σίγουρο ότι το ενδιαφέρον μας θα μονοπωλήσουν οι σχέσεις μας, συντροφικές, επαγγελματικές, συγγενικές, γειτονικές κοκ. είτε εξ αιτίας ενός γεγονότος που θα συμβεί είτε εξ αιτίας της δικής μας διαπίστωσης ότι σε κάποιες από αυτές έχουμε κάνει αρκετούς συμβιβασμούς και παραχωρήσεις, με αποτέλεσμα να "λουζόμαστε" διάφορα και να μη μιλάμε, για να μην τις χαλάσουμε.

Τα δύο ζώδια που πλέον θα βάλουν ένα STOP σε όλα αυτά και θα πουν "ως εδώ και μη παρέκει", με στόχο το να κάνουν σαφή τα όριά τους και τη θέση τους είναι οι Κριοί και οι Ζυγοί, καθώς γίνεται στον 7ο και 1ο οίκο τους, αντίστοιχα. Το πιο πιθανό είναι να υπάρξουν αντιδράσεις από την άλλη πλευρά, αλλά εφ' όσον καταπιέζονται, δε θα τους νοιάξει. Αντίθετα, με την πεποίθηση ότι οι σωστές σχέσεις βασίζονται στην ειλικρίνεια και την αλληλοκατανόηση, δείχνουν διατεθειμένοι να έρθουν ακόμα και σε ρήξη, αν αισθανθούν ότι είναι υποκριτικές ή ενέχουν σκοπιμότητα.

Εδώ που τα λέμε, όσο πιο γρήγορα απομακρύνουν ακατάλληλους ή τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή τους και κρατήσουν λίγους και εκλεκτούς, τόσο πιο ωραία θα περνούν. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τα παραπάνω ζώδια...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved