Δύο ζώδια που θα αμφιβάλλουν για τα πάντα σήμερα, 12/10

Δε θα είναι για τίποτα σίγουρα

Δύο ζώδια που θα αμφιβάλλουν για τα πάντα σήμερα, 12/10

Πέμπτη, 12/10/2023

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στην Παρθένο, ωστόσο, αφ' ενός το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο και αφ' ετέρου η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα δημιουργήσει ένα άλλο mood στην ημέρα. Η διάθεση για αλλαγή, για ανεξαρτητοποίηση, αλλά και η τάση να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό θα μας φτιάξει τη διάθεση, ωστόσο, η στάση κάποιων απέναντί μας θα μας γεμίσει αμφιβολίες και για ό,τι θέλουμε και για την ειλικρίνεια του χαρακτήρα τους.

Τα δύο ζώδια που θα βάλουν ένα τεράστιο ερωτηματικό για όλους και όλα, θα γεμίσουν δυσπιστία και ενδεχομένως να νιώσουν ότι έχουν πλανηθεί ή εξαπατηθεί είναι οι Παρθένοι και οι Ιχθύες, καθώς προσβάλλεται ο 1ος και ο 7ος οίκος τους, αντίστοιχα. Ενδεχομένως και να έτρεφαν υπερβολικές προσδοκίες ή ψευδαισθήσεις και ξαφνικά να... κληθούν να πατήσουν στη γη.

Από την άλλη, είναι και αναγκαίο το να βλέπουν τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις και μιας και δεν είμαστε σε έναν όμορφο κόσμο, γεμάτο καλοσύνη και αλτρουισμό, να παίρνουν τα μέτρα τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved