Ζώδια Σήμερα 08/10: Καίρια χτυπήματα κάτω από τη ζώνη

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 08/10

Ζώδια Σήμερα 08/10: Καίρια χτυπήματα κάτω από τη ζώνη

Κυριακή, 08/10/2023

Κυριακή χαρούμενη και ξέγνοιαστη δεν τη λες, με τον Άρη στον Ζυγόνα κάνει τετράγωνο με τονΠλούτωνα στον Αιγόκερω. Η ατμόσφαιρα είναι μάλλον δυσάρεστη, εξού και τα μηνύματα που μας στέλνει: Πρέπει να καταστρέψουμε ό,τι είναι σαθρό και να ξεκινήσουμε από το 0. Να πετάξουμε ό,τι είναι «χαλασμένο» και να ξεβρομίσει η ζωή μας, να χτυπήσουμε το πρόβλημα στη ρίζα του, αποκαλύψουμε έχθρες και αντιπαλότητες, να ξεμπροστιάσουμε όποιον/α μας σκάβει το λάκκο, να έρθουμε αντιμέτωποι με το «κακό» και φυσικά να βάλουμε ένα οριστικό τέλος σε παθογένειες και καταστάσεις που δεν βελτιώνονται. Συμβιβαστικές λύσεις, ημίμετρα και δισταγμοί δε χωρούν γιατί τα πράγματα είναι «ή έτσι ή καθόλου». Αν τυχόν γυρίσουμε την πλάτη, τότε θα δεχτούμε το χτύπημα από την άλλη πλευρά και θα είναι κάτω από τη ζώνη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου,αν εδώ και καιρό κλείνετε τα μάτια και προσπαθείτε με ημίμετρα και μετριοπαθείς κινήσεις να αντιμετωπίσετε σημαντικά θέματα, μάλλον θα φάτε το κεφάλι σας. Το μόνο που σας μένει να τελειώνετε οριστικά, ακόμα κι αν σας στοιχίζει και να τα ξαναπιάσετε όλα από την αρχή.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου,ίσως χρειαστεί να λάβετε σκληρά και επώδυνα μέτρα είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας, για να τη βγάλετε καθαρή, αλλιώς θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε δύσκολες καταστάσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved