Δύο ζώδια που θα ξεφύγουν από τα όριά τους σήμερα, 09/10

Η συμπεριφορά τους δε θα είναι κι η καλύτερη

Δύο ζώδια που θα ξεφύγουν από τα όριά τους σήμερα, 09/10

Δευτέρα, 09/10/2023

Με τη Σελήνη στον Λέοντα να δίνει ρεσιτάλ σήμερα, το να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι και να μην υπάρχει εγωκεντρισμός και υπερηφάνεια που μπορεί να φτάσει στα όρια της αλαζονείας θα είναι κάπως δύσκολο. Αφ' ενός είναι το τετράγωνό της με τον Δία στον Ταύρο που δημιουργεί μια έξαρση συναισθημάτων και πάνω από το κανονικό και κάθε είδους υπερβολές, αφ' ετέρου το άλλο της τετράγωνο, αυτό με τον Ουρανό στον Ταύρο, που προκαλεί απότομες εναλλαγές στη διάθεση και συμπεριφορές που ενδεχομένως να φτάσουν εκτός ορίων.

Τα δύο ζώδια που θα βγάλουν τον κακό τους χαρακτήρα και θα έχουν ξαφνικά κι απότομα ξεσπάσματα, χωρίς σημαντικό λόγο είναι οι Λέοντες και οι Ταύροι. Όλοι και όλα θα τους ενοχλούν, με τίποτα δε θα είναι ευχαριστημένοι και θα την πληρώσουν κι άνθρωποι που δεν ευθύνονται.

Ίσως να τους φταίει και το γεγονός ότι αισθάνονται καταπιεσμένοι και δεν κάνουν όλα όσα θέλουν ή ότι έχουν φορτωθεί διάφορα και προσπαθούν να τα αποτινάξουν από πάνω τους. Αν υπάρχει κατανόηση από τους δικούς τους ανθρώπους, σύντομα θα επανέλθουν οι ισορροπίες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved