Ζώδια Σήμερα 06/10: Με ενεργή φαντασία

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 06/10

Ζώδια Σήμερα 06/10: Με ενεργή φαντασία

Παρασκευή, 06/10/2023

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο, τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, το ενδιαφέρον μας θα εστιαστεί στο σπίτι, στους πολύ δικούς μας ανθρώπους και τις ανάγκες τους. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να το να καταπιαστούμε με τη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική, για να τους ευχαριστήσουμε.

Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό, όμως, θα δημιουργήσει διλήμματα και ενδεχομένως να φέρει σε αντίθεση τις δικές μας επιθυμίες με τις επιθυμίες των αγαπημένων μας προσώπων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν γκρίνιες και παράπονα για πράγματα που γίνονται ή δε γίνονται.

Το εξάγωνό τηςμε τον Δία στον Ταύρο, ωστόσο,εκτός από ευκαιρίες και τύχη, ίσως μας επιφυλάσσει και δωράκια ή ευκολίες. Δεν αποκλείεται κιόλας να βγούμε για να διασκεδάσουμε και να το ξενυχτήσουμε, οπότε η Παρασκευή θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ταύροι του β’ δεκαημέρου, η τύχη είναι με το μέρος σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την, όχι μόνο για να περάσετε καλά, αλλά και για να καταφέρετε να βελτιώσετε κάτι στην προσωπική σας ζωή.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, δεν μπορείτε να ευχαριστήσετε τους πάντες και ταυτόχρονα τον εαυτό σας, ούτε στο σπίτι, ούτε στη δουλειά, οπότε κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για μουρμούρα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved