Δύο ζώδια που θα τσακωθούν για ψύλλου πήδημα σήμερα, 07/10

Ευτυχώς ο καβγάς δε θα κρατήσει για πολύ

Δύο ζώδια που θα τσακωθούν για ψύλλου πήδημα σήμερα, 07/10

Σάββατο, 07/10/2023

Αρκετά περίεργο θα είναι το Σάββατό μας, με την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα φορτισμένη, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο θα μας κάνει πιο ευαίσθητους και ευερέθιστους, λόγω και του τετραγώνου της με τον Άρη στον Ζυγό. Μάλιστα, αν κάποια στιγμή έχουμε καταπιεί διάφορα, από λόγια ή συμπεριφορές δε θα συγκρατηθούμε και το πιο πιθανό είναι, με μια μικρή αφορμή, να ξεσπαθώσουμε και να πούμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, ίσως και πιο απότομα απ' όσο θα θέλαμε ή να "φάμε επίθεση" και να μας ζητηθούν εξηγήσεις. Αργότερα, που θα γίνει και η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα βγουν στην επιφάνεια αρκετές πικρίες και δυσαρέσκειες, ενώ δεν αποκλείεται και να θυμηθούμε και δυσάρεστες στιγμές του παρελθόντος.

Τα δύο ζώδια που θα τσακωθούν για ψύλλου πήδημα είναι οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, που μπορεί να έχουν και τα δίκια τους, αν αγανακτήσουν ή θεωρήσουν ότι κατηγορούνται από τους δικούς τους ανθρώπους, χωρίς να φταίνε, αλλά κατανόηση σήμερα δε θα υπάρχει. Θέματα θα έχουν και στο σπίτι ή επαγγελματικά που θα τους κάνουν έξω φρενών.

Βέβαια, είναι προτιμότερο να ξεσπάσουν, εξωτερικεύοντας καταπιεσμένα συναισθήματα και σκέψεις, παρά να τα κρατήσουν για τον εαυτό τους και να σκάσουν, αρκεί να γίνει ελεγχόμενα και να μην πληρώσουν τη νύφη αυτοί που δεν φταίνε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved