Δύο ζώδια που δε θα ξέρουν τι τους γίνεται σήμερα, 05/10

Μέχρι και το μεσημέρι θα είναι κάπως στα χαμένα

Δύο ζώδια που δε θα ξέρουν τι τους γίνεται σήμερα, 05/10

Πέμπτη, 05/10/2023

Η Σελήνη θα παραμείνει στους Διδύμους, μέχρι το μεσημέρι, ωστόσο, είναι πιο πιθανό να γυρνοβολάμε, χωρίς ιδιαίτερο λόγο ή να προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη με υποθέσεις της καθημερινότητάς μας και να μη μπορούμε. Θα έχουμε μια αφηρημάδα.. ή αμνησία και συναισθηματικά θα είμαστε κάπως περίεργα, ενδεχομένως και αρκετά πιο ευαίσθητοι απ' ό,τι συνήθως, εξ αιτίας του τετραγώνου της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Δεν αποκλείεται και κάποιος/α να μας κάνει να αισθανθούμε άσχημα για κάποια λόγια ή συμπεριφορά μας.

Τα δύο ζώδια που δε θα ξέρουν τι τους γίνεται και θα τα έχουν κάπως στα χαμένα, είτε με τα θέματα σπιτιού είτε με επαγγελματικά και μπορεί να βγουν και "θύτες" στα καλά του καθουμένου και να τους χρεωθεί κακή πρόθεση είναι οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, καθώς ο Ποσειδώνας ανακατεύει τον 4ο και 10ο οίκο τους, αντίστοιχα.

Με τούτα και με εκείνα, θα τους μείνει μια ανασφάλεια, μια αίσθηση ότι ακόμα κι ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, που συμπαθούν ή έχουν ανταλλάξει και μυστικά, δεν είναι αληθινοί ή βρίσκονται δίπλα τους, έχοντας κάποια σκοπιμότητα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved