Ζώδια Σήμερα 04/10: Και λέγε-λέγε...

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 04/10

Ζώδια Σήμερα 04/10: Και λέγε-λέγε...

Τετάρτη, 04/10/2023

Σήμερα, η Σελήνη στους Διδύμους θα δώσει στην Τετάρτη μας φρεσκάδα, ανεμελιά και έντονη επικοινωνιακή διάθεση. Θα μας χαρακτηρίζει η εξωστρέφεια και η χαλαρότητα, η γλώσσα μας θα πάει ροδάνι, ενώ θα έχουμε την τάση να εκφράσουμε και να κουβεντιάσουμε για τα συναισθήματά μας, να συναντήσουμε αγαπημένους μας ανθρώπους, με τους οποίους περνάμε όμορφα, να ανταλλάξουμε νέα και κουτσομπολιά, γνώσεις και πληροφορίες. Είναι, επίσης, μια μέρα που ευνοούνται οι βόλτες και οι αγορές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι του β’ δεκαημέρου, στην επικοινωνία και το αυτό-πλασάρισμα δίνετε σεμινάρια. Κερδίζετε το ενδιαφέρον κι όλοι είναι πρόθυμοι να υιοθετήσουν ό,τι τους παρουσιάσετε!

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, θα καταπιαστείτε με θέματα της δουλειάς, της οικογένειας ή του σπιτιού, αλλά το πιο πιθανό είναι να μείνουν στη μέση γιατί θα βαρεθείτε ή κάτι άλλο θα αποσπάσει την προσοχή σας.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, στα οικονομικά σας δείξτε ευελιξία και μην κολλάτε μόνο σε μια μέθοδο που ξέρετε και εμπιστεύεστε. Ερωτικά, είστε σέξι και ελκύετε σαν το φως τις μύγες. Ό,τι και όποιον/α θέλετε, εύκολα θα τα αποκτήσετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved