Ζώδια Σήμερα 03/10: Κράτα τα προσχήματα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 03/10

Ζώδια Σήμερα 03/10: Κράτα τα προσχήματα

Τρίτη, 03/10/2023

Σήμερα, ο Ερμής στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μη αφήνοντάς μας περιθώρια γιααυθορμητισμούς και παρορμήσεις, εξωστρέφεια και εύκολες προσεγγίσεις. Αντίθετα, ό,τι πούμε ή κάνουμε πρέπει να είναι προϊόν βαθύτατης σκέψης και ανάλυσης. Η επιφυλακτικότητα και η προσοχή στο να μην εκτεθούμε ή μαθευτεί κάτι που δεν πρέπει κυριαρχούν. Ωστόσο, είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε, να ακούσουμε το ένστικτό μας και να ερευνήσουμε, ώστε να μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τη χρήσιμη από την άχρηστη πληροφορία, το ψέμα από την αλήθεια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, δεν έχετε κανένα λόγο να βιάζεστε για το οτιδήποτε γιατί ο χρόνος κυλά υπέρ σας. Κρατάτε τα προσχήματα, δε δίνετε στόχο και βλέπετε ότι έρχονται στην κατοχή σας πληροφορίες και στοιχεία, που αν τα χρησιμοποιήσετε σωστά, από... τελευταίοι θα βρεθείτε πρώτοι.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Τοξότες, Δίδυμοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, να γνωρίζετε ότι οι κινήσεις σας «παρατηρούνται και καταγράφονται», οπότε οτιδήποτε πάτε να σκαρώσετε ή να αποφύγετε να ξέρετε ότι θα πιαστείτε στα πράσα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου,, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας ο αυθορμητισμός είναι ανύπαρκτος. Βαδίστε με προσοχή, ερευνήστε και ακούστε το ένστικτό σας γιατί σήμερα δεν λαθεύει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved