Ζώδια Σήμερα 01/10: Κάνε ένα στοιχειώδη προγραμματισμό

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 01/10

Ζώδια Σήμερα 01/10: Κάνε ένα στοιχειώδη προγραμματισμό

Κυριακή, 01/10/2023

Ο Οκτώβριος ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο, βάζοντας διαφορετικά ζητούμενα στη μέρα μας και μιας και είναι η 1η του μήνα ενδεχομένως να κάνουμε κάποια πλάνα ή να επιχειρήσουμε ένα στοιχειώδη προγραμματισμό. Το κλίμα σίγουρα είναι πιο συγκρατημένο, εφ’ όσον δεν υπάρχει η φούρια και η ανάγκη του να γίνουν οπωσδήποτε κάποια πράγματα, ενώ θα είμαστε πιο σταθεροί, υπομονετικοί και ανθεκτικοί. Κύριος γνώμονάς μας θα είναι το να εξασφαλίσουμε όσα έχουμε αποκτήσει. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε την καθημερινότητά μας και τις υποχρεώσεις μας, ενώ θα μας κάνει και πιο πρακτικούς και ρεαλιστές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι του α’ δεκαημέρου, όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας σήμερα. Έχετε τύχη, θέληση και πείσμα, οπότε ο δρόμος προς την επίτευξη κάποιων προσωπικών σας επιδιώξεων είναι ανοιχτός και κανένα εμπόδιο δε θα σας βγάλει εκτός πορείας.

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, αφήστε το πείσμα στην άκρη κι ακούστε πραγματικά τι έχουν να σας πουν, συζητήστε, είτε με την οικογένεια είτε με το ταίρι σας είτε στη δουλειά σας γιατί μπορεί αυτό για το οποίο επιμένετε να μην έχει κανένα αποτέλεσμα.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι του α’ δεκαημέρου, νιώθετε σίγουροι, ασφαλείς καιέτοιμοι να πάρετε ό,τι σας ανήκει, ερωτικά ή οικονομικά. Μην παραδώσετε τα όπλα, αν δεν τα καταφέρετε. Η επιμονή και η υπομονή θα σας ανταμείψουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved