Ζώδια Σήμερα 28/09: Με καλή πίστη

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 28/09

Ζώδια Σήμερα 28/09: Με καλή πίστη

Πέμπτη, 28/09/2023

Η Σελήνη θα παραμείνει και σήμεραστουςΙχθύς,οπότε και αναμένεται μια Πέμπτη σχετικά ήρεμη και χαλαρή, χωρίς ταλαιπωρίες και τρεξίματα, καθώς ακόμα κι αν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν είτε θα τα αναβάλλουμε είτε θα καταπιαστούμε μόνο με αυτά που απαιτούν τον λιγότερο κόπο και χρόνο. Από την άλλη, η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε στη μεγάλη εικόνα και όχι στις λεπτομέρειες, να χρησιμοποιήσουμε τη διαίσθησή μας και να έχουμε εμπνεύσεις και δημιουργική φαντασία, Επιπλέον, θα μας βγουν αρκετές ευαισθησίες, αλλά και δοτικότητα, θετική προαίρεση, καλοπιστία και ευπιστία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου,όλα κινούνται σύμφωνα με τους ρυθμούς σας, οπότε δε θα αντιμετωπίσετε κανένα θέμα. Ίσα-ίσα που θα έχετε και τις όμορφες στιγμές σας μέσα στη μέρα.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες του γ’ δεκαημέρου,προσπαθήστε να δείτε με τα μάτια της καρδιάς σας και όχι με τη λογική κάποια πράγματα, που αφορούν στα αγαπημένα σας πρόσωπα και το δάσος όχι το δέντρο για ό,τι αφορά στη δουλειά σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου,από τις καλύτερες μέρες σας θα είναι αυτή, με το συναίσθημα να σας τυλίγει, αλλά και διάφορα όμορφα να συμβαίνουν τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved