Δύο ζώδια που θα έχουν έντονη συναισθηματική αστάθεια σήμερα, 02/10

Μία στα πάνω, μία στα κάτω τους και μία που θα μετανιώνουν

Δύο ζώδια που θα έχουν έντονη συναισθηματική αστάθεια σήμερα, 02/10

Δευτέρα, 02/10/2023

Η σημερινή μέρα, παρά τη Σελήνη στον Ταύρο, που έχει να κάνει με τη σταθερότητα, θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Η σύνοδός της με τον Δία τροφοδοτεί με αισιοδοξία και θετική προαίρεση, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά στα ύψη, ωστόσο, φέρνει κι έναν αναπαμό, καθώς θα θέλουμε να απολαύσουμε κι όχι να προσπαθήσουμε για το παραπάνω. Ωστόσο, έρχεται αργότερα η σύνοδός της με τον Ουρανό, που αυτόματα θα μας κάνει ανικανοποίητους και θα μας γεμίσει ξαφνικά με ανασφάλεια, οπότε θα υπάρξουν και απρόβλεπτες αντιδράσεις.

Τα δύο ζώδια που θα έχουν τα πιο έντονα ups και downs θα είναι οι Σκορπιοί και οι Λέοντες, καθώς η Σελήνη "προσβάλλει" τον 7ο και 10ο οίκο τους αντίστοιχα και βέβαια είναι και οι πιο δύσκολοι στο να ικανοποιηθούν ερωτικά και υλικά.

Λόγω της κατάστασής τους, όμως, θα πρέπει να ελέγξουν το θυμικό τους και τη συμπεριφορά τους, για να μην κάψουν τα χλωρά μαζί με τα ξερά, με τα ξεσπάσματά τους και την πληρώσουν άνθρωποι που δε φταίνε, οπότε και θα μετανιώσουν για τον τρόπο τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved