Ζώδια Σήμερα 22/09: Η ειλικρίνεια... αναζητείται!

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 22/09

Ζώδια Σήμερα 22/09: Η ειλικρίνεια... αναζητείται!

Πέμπτη, 22/09/2023

Με τη Σελήνη στον Τοξότη και σήμερα, θα γεμίσει την ψυχή μας με αισιοδοξία, ενθουσιασμό, ανεμελιά και διάθεση για καινούργιες περιπέτειες. Θα γελάσουμε, θα κάνουμε καινούργιες γνωριμίες και φυσικά θα αφήσουμε τυπικότητες και προσχήματα. Θέλουμε να νιώσουμε ελεύθεροι, να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, να ταξιδέψουμε σε καινούργια μέρη, να αποκτήσουμε νέες γνώσεις και γενικώς να επεκταθούμε.

Ωστόσο, κάποια στιγμή, κάνοντας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μια σύγχυση μέσα μας, να έχουμε ένα χάσιμο ή να γίνουν διάφορα που θα μας μπερδέψουν.

Λίγο πριν αλλάξει η μέρα, η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, είτε «κουκουλώνετε» διάφορα και θολώνετε τα νερά είτε σας μπερδεύουν και δεν ξέρετε τι να υποθέσετε. Όπως και να ‘χει, από ένα σημείο και μετά η ειλικρίνεια... θα αναζητείται!

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, μην είστε στον κόσμο σας. Βάλτε ένα ερωτηματικό και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας ή τα θέλω σας, ούτε ερωτικά ούτε οικονομικά γιατί θα μείνετε με το... παράπονο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved