Ζώδια Σήμερα 20/09: Επιπλέον ευθύνες και καθήκοντα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 20/09

Ζώδια Σήμερα 20/09: Επιπλέον ευθύνες και καθήκοντα

Τετάρτη, 20/09/2023

Η Σελήνη θα παραμείνει μέχρι νωρίς το απόγευμα στον Σκορπιό , δίνοντάς μας εξτρά πάθος, κίνητρα και τρόπους να καταφέρουμε όσα ποθούμε, αλλά και τάσεις για ερευνήσουμε λίγο βαθύτερα στοιχεία, συναισθήματα και πλευρές που θεωρούμε ότι δε γνωρίζουμε πλήρως. Η διαίσθησή της, εξ αιτίας και του τριγώνου της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο κι αν την ακολουθήσουμε, θα μας βοηθήσει στο να διακρίνουμε τι πρέπει να κάνουμε ή να επιλέξουμε.

Μετά, θα περάσει στον ενθουσιώδη Τοξότη,καλώντας μας να απαλλαγούμε από βάρη και προβληματισμούς. Ωστόσο, δε θα προλάβουμε να χαρούμε τα καλά της, λίγο αργότερα, εξ αιτίας του τετραγώνου της με τον Κρόνο στους Ιχθύς, θα μας φύγει κάθε ενθουσιασμός και αισιοδοξία, ενώ δεν αποκλείεται να μας πιάσει άγχος, απογοήτευση ή μιζέρια, είτε λόγω δικών μας θεμάτων είτε όλων αυτών που συμβαίνουν στον περίγυρό μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, έχετε όραμα, διαίσθηση και κυρίως θέληση να πετύχετε όσα επιθυμείτε, οπότε εμμέσως ή αμέσως θα τα καταφέρετε.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, καμιά φορά οι πλάγιες μέθοδοι είναι πιο αποτελεσματικές. Προσπαθήστε να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας μέσω… Λαμίας αποφεύγοντας ευθείες αντιπαραθέσεις.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, είτε έτσι είτε αλλιώς, θα είστε μέσα στο παιχνίδι! Ερωτικά και οικονομικά, ποντάρετε κάντε τις κινήσεις σας και κόψτε αντιδράσεις.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, δε θα σας χαροποιήσει η μέρα, καθώς καλείστε να αναλάβετε εξτρά ευθύνες ή να δώσετε εξηγήσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα και να κατηγορηθείτε από τον/η σύντροφο, την οικογένεια ή το σπίτι σας για κάτι που δε φταίτε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, με το χέρι στην τσέπη θα είστε σήμερα, προσπαθώντας να καλύψετε τακτικές και μη ανάγκες σας. Για ερωτική διάθεση… ούτε λόγος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved