Ζώδια Σήμερα 19/09: Παγίδες, ψέματα και δικαιολογίες

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 19/09

Ζώδια Σήμερα 19/09:  Παγίδες, ψέματα και δικαιολογίες

Τρίτη, 19/09/2023

Σήμερα, ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, οπότε είναι πολύ πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με το χάος και την αταξία. Θα καταφέρει να μας μπερδέψει, να μας γεμίσει αμφιβολίες και ερωτηματικά για κινήσεις, πρόσωπα και καταστάσεις κι η αλήθεια είναι ότι θα χάσουμε το μπούσουλα. Θα έχουμε θολή εικόνα και δε θα μας είναι εύκολο να διακρίνουμε τι ισχύει και τι όχι. Από την άλλη, αρκετοί θα φανούν κατώτεροι των περιστάσεων, ενώ οι ψευδαισθήσεις, οι αυταπάτες, οι λανθασμένες εκτιμήσεις και οι εξαπατήσεις έχουν τον πρώτο λόγο. Παγίδες, ψέματα και δικαιολογίες μπορεί να φανερωθούν και να νιώσουμε απογοητευμένοι από τις εξελίξεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, μην τρέφεται φρούδες ελπίδες! Τίποτα και κανείς δεν είναι όπως φαίνεται, κρύβονται άλλα από πίσω που θα σας αποκαλυφθούν και θα απογοητευτείτε, γι’ αυτό μην τρέφετε υψηλές προσδοκίες γιατί θα διαψευστείτε οικτρά.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, πιθανόν να ανακαλύψετε ότι κάποια άτομα σας πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες είτε στα οικονομικά είτε στα ερωτικά σας και ό,τι πιστεύατε ήταν ένα ψέμα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved