Ζώδια Σήμερα 18/09: Συγκροτημένοι και συγκρατημένοι

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 18/09

Ζώδια Σήμερα 18/09:  Συγκροτημένοι και συγκρατημένοι

Δευτέρα, 18/09/2023

Η Σελήνη περνά στον Σκορπιό το πρωί, βγάζοντάς μας πάθος, αποφασιστικότητα, μεθοδικότητα, οξυδέρκεια και έντονη μυστικοπάθεια. Όλα τα παρατηρούμε, όλα τα εξερευνούμε και θέλουμε να διασταυρώσουμε το κάθε τι, καθώς δεν εμπιστευόμαστε ιδιαίτερα τους άλλους, παρά μόνο τον εαυτό μας. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς, δημιουργεί την ανάγκη να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να μην τα αφήσουμε να μας παρασύρουν σε κινήσεις ή αποφάσεις που είναι ενάντια στο συμφέρον μας ή προκαλούν ζητήματα. Θα είμαστε, λοιπόν, πιο συγκρατημένοι και θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε τόσο το «μέσα» μας, όσο και τις υποχρεώσεις μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου, κινήστε αθόρυβα, δε δίνετε στόχο και ελέγχετε τις καταστάσεις, αλλά και τον εαυτό σας, προσπαθώντας να πετύχετε το καλύτερο για σας και την προσωπική σας ζωή.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, υπάρχει μια ροπή στην απολυτότητα κι αν δε δείξετε συγκαταβατικότητα και διάθεση να ακούσετε και την άλλη πλευρά, στις σχέσεις, το σπίτι ή τη δουλειά είστε κοντά στο να φαγωθείτε.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί του α’ δεκαημέρου, έχετε τα τυχερά σας και στα οικονομικά και τα ερωτικά σας, όμως προσέξτε. Μην πιέζεται καταστάσεις και θα βγείτε κερδισμένοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved