Ζώδια Σήμερα 15/09: Νέα Σελήνη στην Παρθένο-Η αλλαγή είναι επιβεβλημένη

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 15/09

Ζώδια Σήμερα 15/09: Νέα Σελήνη στην Παρθένο-Η αλλαγή είναι επιβεβλημένη

Παρασκευή, 15/09/2023

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σήμερα θα νιώσουμε την ανάγκη να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνουμε κινήσεις στρατηγικής σημασίας, προκειμένου να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μας. Ο συναισθηματικός παράγοντας θα είναι εξασθενημένος, ενώ η πρακτική και εκλογικευμένη μας πλευρά θα διαπρέψει, οπότε όλα τα δεδομένα θα μετρηθούν, θα αναλυθούν και θα μπουν στη σειρά, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιδιώκουμε. Σε αυτή την κατεύθυνση μας ωθεί και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο που μετέχει στην Νέα Σελήνη, οπότε η αλλαγή μιας υπάρχουσας κατάστασης είναι επιβεβλημένη, είτε αφορά στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά ή το σπίτι μας. Ακόμα κι αν μας φοβίζει κάπως και έχουμε τους ενδοιασμούς μας. Αργότερα θα φανεί ότι ήταν προς το συμφέρον μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Ταύροι του γ’ δεκαημέρου, συνδυάστε μυαλό και συναίσθημα, εξυπνάδα και διαίσθηση γιατί μόνο έτσι θα αφήσετε πίσω το παρελθόν σας και θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά τα πλάνα σας για την προσωπική σας ζωή!

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου καλά τα σχέδια κι οι στόχοι, αλλά για να ευοδωθούν χρειάζονται καθαρή οπτική και φυσικά ΟΧΙ βιασύνη και προχειρότητα! Περιμένετε να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός και μετά περάστε σε πράξεις!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, πιάστε το κουβάρι της ερωτικής ή της οικονομικής σας ζωής και ξεμπερδέψτε το. Να είστε όμως σίγουροι ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με αρκετά περίεργες καταστάσεις, οπότε κρατήστε τις επιφυλάξεις σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved