Ζώδια Σήμερα 14/09: Τα χρήσιμα και τα άχρηστα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 14/09

Ζώδια Σήμερα 14/09: Τα χρήσιμα και τα άχρηστα

Πέμπτη, 14/09/2023

Με τη Σελήνη στην Παρθένο το πρόγραμμά μας θα είναι αρκετά φορτωμένο με δουλειές είτε του σπιτιού είτε της εργασίας μας, ακόμα ξεσκαρτάρισμα χρήσιμων και άχρηστων αντικειμένων, καθαρισμό και τακτοποίηση χώρων, αλλά και αρκετές «διαδικαστικές» και βαρετές, που πρέπει να γίνουν. Ωστόσο, ενδεχομένως να βρούμε τον χρόνο να φροντίσουμε φυτά και κατοικίδια ή τον εαυτό μας, με περισσότερη χαλάρωση και περιποίηση. Δεν αποκλείεται και να κλείσουμε ένα τσεκάπ ή να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα άσκησης, διατροφής ή αποτοξίνωσης, που θα μας χαρίσει υγεία και ευεξία, αν και το τελευταίο είναι κάπως δύσκολο καθώς το τρίγωνό της με τον Δία στον Ταύρο θα μας κάνει να το πάμε από... Δευτέρα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Ταύροι του β’ δεκαημέρου, όλα θα τα κάνετε σήμερα, το πρόγραμμά σας θα βγει έτσι όπως το είχατε φτιάξει και έχετε κάθε λόγο να είστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό σας. Μετά όμως ξαποστάστε για να χαλαρώσετε και να απολαύστε τα έργα σας γιατί αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, λίγο η πίεση, λίγο μια κριτική που θα σας ασκηθεί γιατί δεν ακολουθείτε ένα συγκεκριμένο πλάνο, λίγο η άρνησή σας να χαλάσετε την μέρα σας με δουλειές, δε τη γλιτώνετε την ένταση. Κι εννοείται ότι θα «κλωτσήσετε» γιατί αρκετά από αυτά που σας ζητούν τα θεωρείτε ψυχαναγκαστικά.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του β’ δεκαημέρου, επικεντρώνεστε στις πρακτικές σας ανάγκες, αφήνοντας κατά μέρος τις συναισθηματικές, ίσως γιατί οι δεύτερες απαιτούν περισσότερη «προσωπική δουλειά» και αφιέρωση χρόνου, ενώ οι πρώτες είναι επείγουσες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved