Δύο ζώδια που θα τα πάρουν άγρια, σήμερα 12/09

Ξαφνικά θα τα πιάσει κρίση

Δύο ζώδια που θα τα πάρουν άγρια, σήμερα 12/09

Τρίτη, 12/09/2023

Η Σελήνη στον Λέοντα μας θέλει ξεχωριστούς και ιδιαίτερους, με σκοπό να τραβήξουμε το ενδιαφέρον πάνω μας, όχι άσκοπα και για τα μάτια, αλλά για κάποιο σοβαρό λόγο, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και δράσεις που εμπνέουν κι άλλους να μας μιμηθούν. Εν τούτοις, το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία μας, αφού εκτός της έντονης αλλαγής συναισθημάτων και διαθέσεων, προκαλεί και αναστάτωση στην καθημερινότητά μας με την παραδοξότητα, την ιδιοτροπία και τον παραλογισμό να μας φέρνουν στα όριά μας.

Αυτοί που θα τα πάρουν άγρια σήμερα ή θα τα πιάσει κρίση είναι οι Λέοντες και οι Ταύροι, καθώς κι όχι άδικα, θα λέγαμε, καθώς οι εκπλήξεις και οι αιφνιδιασμοί δε θα τους ευχαριστήσουν, ενώ μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με extreme ή παράξενες συμπεριφορές εναντίον τους και να χρειαστεί να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Το μυστικό, βέβαια, είναι, σε τέτοιες περιπτώσεις, να εκπλήσσεις, να αιφνιδιάζεις ή να διαφοροποιείσαι, πριν από τους άλλους, έτσι ώστε να προηγείσαι των εξελίξεων.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved