Δύο ζώδια που θα έχουν χάλια μέρα, σήμερα 10/09

Δε θα είναι και πολύ στα πάνω τους...

Δύο ζώδια που θα έχουν χάλια μέρα, σήμερα 10/09

Κυριακή, 10/09/2023

Η Σελήνη, πριν αποχωρήσει οριστικά το βραδάκι από τον Καρκίνο, κάνει δύο σημαντικές όψεις, που θα επηρεάσουν αρκετούς από μας. Αφ' ενός το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να καλμάρει τα πνεύματα και να μας σπρώχνει στο να δούμε πέρα και πάνω από ό,τι μας απασχολεί, μας κάνει όμως να βλέπουμε με συμπάθεια πρόσωπα και καταστάσεις που ίσως και να μην έπρεπε. Αυτό θα αποδειχθεί αργότερα με την αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που -αν μη τι άλλο- θα φέρει στην επιφάνεια δυσάρεστα συναισθήματα και αρνητικά βιώματα ή θα αποκαλύψει χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια σε βάρος μας.

Τα δύο ζώδια που θα έχουν μια χάλια μέρα και ενδεχομένως να τα πάρει κι από κάτω, με ό,τι ζήσουν ή ακούσουν είναι οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, καθώς επηρεάζεται ο άξονας 1ου και 7ου οίκου τους, αντίστοιχα, που αφορά στην προσωπική τους ζωή και τις κάθε είδους σχέσεις τους.

Ίσως, μάλιστα, απογοητευτούν από αγαπημένα πρόσωπα κι ανθρώπους που πίστευαν ότι ήταν πολύ κοντά τους, αν καταλάβουν ότι το παν είναι το προσωπικό συμφέρον ή να διαπιστώσουν ότι ό,τι κάνουν ή προσφέρουν στους σημαντικούς τους άλλους δεν εκτιμάται ανάλογα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved