Ζώδια Σήμερα 11/09: Όλα τα φώτα πάνω σου

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 11/09

Ζώδια Σήμερα 11/09: Όλα τα φώτα πάνω σου

Δευτέρα, 11/09/2023

Με την Σελήνη να συναντά την Αφροδίτη στο Λέοντα, σήμερα, η Δευτέρα μας θα έχει μια λάμψη, μια ζεστασιά και έντονο ερωτισμό. Το ηθικό μας θα αναπτερωθεί, η αισιοδοξία θα επανέλθει και το φλογερό μας ταμπεραμέντο θα μας καταλάβει. Θέλουμε να ξεχωρίσουμε, να εντυπωσιάσουμε, να κερδίσουμε την προσοχή και... δύσκολο δε θα είναι, αφού είτε ο αέρας που αποπνέουμε είτε το στιλ της εμφάνισής μας θα κάνουν πολλά κεφάλια να γυρίσουν προς την πλευρά μας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα είμαστε πολύ ανεβασμένοι και φουλ στην αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουμε και αγορές καλλυντικών, αρωμάτων, ρούχων, παπουτσιών ή αξεσουάρ.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες του β’ δεκαημέρου, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας και οφείλετε να θαμπώσετε τους πάντες με το ταμπεραμέντο και την ξεχωριστή σας παρουσία. Οι επιτυχίες, πάντως, σε προσωπικό επίπεδο είναι δεδομένες.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, ίσως το παρακάνετε λίγο με την επίδειξη των ικανοτήτων σας ή με τις απαιτήσεις σας απέναντι στην οικογένεια ή τα επαγγελματικά σας, αλλά αν νιώθετε ότι αξίζετε το κάτι παραπάνω, πρέπει να το κάνετε γνωστό!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, εντυπωσιάστε με τις πράξεις σας, με τις κινήσεις και τις συναισθηματικές σας... καταθέσεις! Να είστε γενναιόδωροι και να ξέρετε ότι θα λάβετε τα ανάλογα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved