Ζώδια Σήμερα 03/09: Επαναφέροντας τη σταθερότητα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 03/09

Ζώδια Σήμερα 03/09: Επαναφέροντας τη σταθερότητα

Κυριακή, 03/09/2023

Η Σελήνη στον Κριό μας ωθεί να δραστηριοποιηθούμε, έστω και με το ζόρι, προκειμένου να πετύχουμε αυτά που έχουμε στο κεφάλι μας. Το να αναβάλουμε ή να κάτσουμε και να μην κάνουμε κάτι από αυτά που θέλουμε δε γίνεται. Θα μας πιάσει ανυπομονησία και βιασύνη, αλλά, καθώς στην πορεία της θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δεν αποκλείονται τρικλοποδιές, εμπόδια και ήττες. Όσο πιθανό είναι να φάμε τα μούτρα μας, άλλο τόσο και το να αδικήσουμε κάποιο πρόσωπο ή να κάψουμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά.

Αργά το απόγευμα θα περάσει στον Ταύρο, επαναφέροντας τη σταθερότητα συναισθημάτων και καταστάσεων. Θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη υπομονή, ενώ κύριο μέλημά μας θα είναι το να εξασφαλίσουμε όσα έχουμε αποκτήσει. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα μας κάνει και πιο πρακτικούς και ρεαλιστές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, βρίσκετε έναν τοίχο απέναντί σας, οπότε το να επιμείνετε για να πείσετε τον άνθρωπό σας, το αφεντικό σας ή ένα πρόσωπο της οικογενείας σας να αλλάξει γνώμη, είναι άσκοπο. Ξαναπροσπαθήστε μια άλλη μέρα...

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, πειραματισμοί και ρίσκα σήμερα δεν επιτρέπονται ούτε με τα χρήματα, ούτε με τα αισθήματά σας. Διατηρήστε τον έλεγχο για να περιορίσετε τη «ζημιά».

Ταύροι του α’ δεκαημέρου, όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας σήμερα. Έχετε τύχη, θέληση και πείσμα, οπότε ο δρόμος προς την επίτευξη κάποιων προσωπικών σας επιδιώξεων είναι ανοιχτός και κανένα εμπόδιο δε θα σας βγάλει εκτός πορείας.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, αφήστε το πείσμα στην άκρη κι ακούστε πραγματικά τι έχουν να σας πουν, συζητήστε, είτε με την οικογένεια είτε με το ταίρι σας είτε στη δουλειά σας γιατί μπορεί αυτό για το οποίο επιμένετε να μην έχει κανένα αποτέλεσμα.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι του α’ δεκαημέρου, νιώθετε σίγουροι, ασφαλείς καιέτοιμοι να πάρετε ό,τι σας ανήκει, ερωτικά ή οικονομικά. Μην παραδώσετε τα όπλα, αν δεν τα καταφέρετε. Η επιμονή και η υπομονή θα σας ανταμείψουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved