Ζώδια Σήμερα 27/08: Άρης στον Ζυγό-Τέλος στην αναποφασιστικότητα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 27/08

Ζώδια Σήμερα 27/08: Άρης στον Ζυγό-Τέλος στην αναποφασιστικότητα

Κυριακή, 27/08/2023

Ο Άρης σήμερα, αποχαιρετά την Παρθένο και περνά στον Ζυγό, ένα ζώδιο που έχει σαν κύρια στοιχεία του τη διατήρηση ίσων αποστάσεων και ισορροπιών, τη διπλωματία, τη γεφύρωση των χασμάτων και το συμβιβαστικό πνεύμα. Δυστυχώς όμως, όλα αυτά θα πάνε περίπατο με τον συγκεκριμένο πλανήτη σε αυτή τη θέση! Πλέον, τα περιθώρια ανοχής θα είναι μικρά, οι υποχωρήσεις και οι παραχωρήσεις μηδαμινές, η αναποφασιστικότητα θα λάβει τέλος και όποια ζητήματα ανακύψουν, θα αντιμετωπίζονται μάλλον παρορμητικά, προκαλώντας μια ανισορροπία ή αναστάτωση στις σχέσεις και το περιβάλλον μας. Το να μεροληπτήσουμε και να γέρνει η τραμπάλα είναι επίσης κάτι που θα πρέπει να μας απασχολήσει, αφού δε θα είμαστε δίκαιοι και θα κρίνουμε με βάση το προσωπικό μας «γούστο».

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, θα δραστηριοποιηθείτε έντονα, θα τρέξετε προσωπικές σας υποθέσεις, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να νιώσετε ότι τόσο καιρό κρατούσατε το στόμα σας κλειστό και σας θεωρούσαν μαλθακούς, οπότε πολύ πιθανό τώρα να θελήσετε να διαλύσετε αυτές τις εντυπώσεις.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Κριοί, ξεκινά μια εποχή που τόσο στο σπίτι και τη δουλειά σας, όσο και στις σχέσεις σας θα υπάρξουν αναταράξεις. Κανείς δε θα είναι διατεθειμένος να κάνει ένα βήμα πίσω, οπότε λογικό είναι να δημιουργηθούν εντάσεις και ρήξεις. Και ζημιές παίζουν…

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά σας, καλείστε να πάρετε αποφάσεις άμεσα και να διεκδικήσετε ό,τι θεωρείτε ότι σας αξίζει. Το θέμα είναι όμως ότι ο τρόπος ή η ένταση την οποία θα βγάζετε είναι πολύ πιθανό να σας στερήσει την επιτυχία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved