Ζώδια Σήμερα 26/08: Παροδικές εντάσεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 26/08

Ζώδια Σήμερα 26/08: Παροδικές εντάσεις

Σάββατο, 26/08/2023

Με το τετράγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα ξεκινήσουμε τη μέρα μας κάπως μουδιασμένα, ενώ δε θα έχουμε ούτε συγκέντρωση, ούτε και στόχο. Όλα μέσα μας θα είναι μπερδεμένα και ενδεχομένως να φαινόμαστε χαμένοι στον κόσμο μας. Αργότερα, το τετράγωνό της με τον Άρη στην Παρθένο θα μας ξεβολέψει, θα μας κινητοποιήσει και βέβαια θα μας αναστατώσει. Μάλιστα, το μεσημέρι, το κλίμα θα είναι τεταμένο, θα είμαστε σε υπερένταση, θα εκνευριζόμαστε με το παραμικρό κι έτοιμοι να κάνουμε το μπαμ και να ξεσπάσουμε, σε περίπτωση που κάποιος διαφωνήσει μαζί μας ή κάτι στραβώσει.

Νωρίς το απόγευμα, με το πέρασμα της Σελήνης στον Αιγόκερω, το κλίμα σοβαρεύει κάπως απότομα, αρχίζουμε και περιορίζουμε την πηγαία έκφρασή μας και δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στο να περάσουμε μια «σωστή» εικόνα προς τα έξω. Τα πρέπει κυριαρχούν των θέλω και το συναίσθημα αντικαθίσταται σιγά-σιγά από το ρεαλισμό.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, είτε «κουκουλώνετε» διάφορα και θολώνετε τα νερά είτε σας μπερδεύουν και δεν ξέρετε τι να υποθέσετε. Όπως και να ‘χει από ένα σημείο και μετά η αλήθεια... θα αναζητείται, οπότε λογικό είναι κάποια στιγμή να δημιουργηθεί ένταση.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου, μην είστε αφελείς. Βάλτε ένα ερωτηματικό και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας ή τα θέλω σας, ούτε ερωτικά, ούτε οικονομικά γιατί θα μείνετε με το... παράπονο. Δεν αποκλείεται κιόλας κάποια βέλη να στραφούν εναντίον σας.

Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, από το απόγευμα και μετά αναλαμβάνετε τα ηνία. Είστε η επιτομή της υπομονής και της συνέπειας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, αφήστε κατά μέρος ανασφάλειες και ενδοιασμούς και θα τα καταφέρετε άψογα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί του α’ δεκαημέρου, έχετε ένα σωρό δουλειές και υποχρεώσεις να διευθετήσετε και δε θα σας μείνει καθόλου ελεύθερος χρόνος. Ακόμα και αν νιώθετε ότι δεν αντέχετε άλλο, μην τα παρατήσετε γιατί μετά θα σας έρθουν όλα μαζεμένα.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του α’ δεκαημέρου, δεν είστε χαλαροί κι ανέμελοι κι αυτό ισχύει πρώτα για τα οικονομικά και μετά για τα ερωτικά σας. Έχετε καταλάβει ότι μετά από κάθε άστοχη ενέργειά σας, αυτός που την πληρώνει είστε εσείς γι’ αυτό συνεχίστε να κρατάτε το μέτρο και δε θα χάσετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved