Ζώδια Σήμερα 24/08: Το μαχαίρι στο κόκαλο

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 24/08

Ζώδια Σήμερα 24/08: Το μαχαίρι στο κόκαλο

Πέμπτη, 24/08/2023

Με τον Άρη στην Παρθένο να κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μας δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να αποκαλύψουμε κρυφά παιχνίδια, να πάρουμε οριστικές αποφάσεις ή να κάνουμε εκείνες τις κινήσεις που χρειάζονται για να πετύχουμε έναν στόχο μας, καθώς είτε θα έρθουν πράγματα στην επιφάνεια είτε θα τα ανακαλύψουμε μόνοι μας, μετά από έρευνα, που θα μας βοηθήσουν αρκετά. Είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το όποιο πρόβλημα στη ρίζα του, να φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκαλο, οξυδερκείς, μεθοδικοί, επίμονοι και συγκεντρωμένοι στον απώτερο σκοπό μας, γι’ αυτό και τίποτα δε θα γίνει στην τύχη. Από την άλλη, έντονη θα είναι και η σεξουαλικότητα, που μπορεί να προσφέρει μια συγκλονιστική εμπειρία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Αιγόκεροι γ’ δεκαημέρου, χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε, για να καταφέρετε μια προσωπική σας επιδίωξη και μη διστάζετε, αφού είναι γνωστό ότι ο σκοπός τα αγιάζει. Τώρα το τι αγιάζει τον σκοπό είναι άλλο ζήτημα!

Δίδυμοι, Ιχθύες, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι γ’ δεκαημέρου, η ανακάλυψη κρυφών εχθρών ή ανταγωνιστών ή η αποκάλυψη μυστικών που αφορούν σε ένα μέλος της οικογένειας ή του/ης συντρόφου θα σας αναστατώσουν, όμως φροντίστε να τα διαχειριστείτε με εξυπνάδα ή και πονηριά. Κυρίως, μη χάνετε την υπομονή σας!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved