Ζώδια Σήμερα 14/08: Νερό και φωτιά

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 14/08

Ζώδια Σήμερα 14/08: Νερό και φωτιά

Δευτέρα, 14/08/2023

Το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι αυτό που θα μας επηρεάσει νωρίς το πρωί και μάλιστα η τάση μας να αποσυρθούμε στο δικό μας χώρο, να αφεθούμε σε νοερά ταξίδια στο παρελθόν, αλλά και να διαμορφώσουμε το περιβάλλον μας, κάνοντάς το πιο ατμοσφαιρικό ή ρομαντικό θα είναι μεγάλη. Πιθανό είναι επίσης, να ψάξουμε και να βρούμε παλιά αντικείμενα, αναμνηστικά ή φωτογραφίες, που είχαμε καταχωνιάσει σε ντουλάπια, κουτιά ή συρτάρια.

Αργά το μεσημέρι, η Σελήνη θα μπει στον Λέοντα, οπότε η αισιοδοξία θα επανέλθει και το φλογερό μας ταμπεραμέντο θα μας καταλάβει. Θα θέλουμε να ξεχωρίσουμε, να εντυπωσιάσουμε, να κερδίσουμε την προσοχή και δύσκολο δε θα είναι, αφού είτε ο αέρας που αποπνέουμε είτε το στιλ της εμφάνισής μας θα κάνουν πολλά κεφάλια να γυρίσουν προς την πλευρά μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου, θα σας πιάσει έντονη συγκινησιακή φόρτιση και πολύ πιθανό να πάτε πολύ πίσω στο χρόνο για να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματά σας,

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι του γ’ δεκαημέρου, το να σκαλίζετε τα παλιά και να χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που έγιναν κάποτε δεν έχει κανένα νόημα. Αφήστε τα πίσω σας, εφ’ όσον πια πήρατε το μάθημά σας και προχωρήστε παρακάτω.

Λέοντες του α’ δεκαημέρου, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας και οφείλετε να θαμπώσετε τους πάντες με το ταμπεραμέντο και την ξεχωριστή σας παρουσία. Οι επιτυχίες, πάντως, σε προσωπικό επίπεδο είναι δεδομένες.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, ένα «ψώνιο», μια αλαζονεία μπορεί να τα βγάλετε και έτσι να έρθετε στους δικούς σας ανθρώπους ή με άτομα μέσα από τη δουλειά σας, που τέτοια μέρα καλό θα ήταν να το αποφύγετε.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του α’ δεκαημέρου, να είστε γενναιόδωροι, συναισθηματικά και υλικά, όμως μην κάνετε υπερβολές και μην παρασύρεστε από την ανάγκη σας να εντυπωσιάσετε. Αν ξεφύγετε από το μέτρο, να ξέρετε ότι θα μείνετε ρέστοι...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved