Ζώδια Σήμερα 13/08: Αναπτέρωση των ελπίδων

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 13/08

Ζώδια Σήμερα 13/08: Αναπτέρωση των ελπίδων

Κυριακή, 13/08/2023

Ο Ήλιος συναντά σήμερα την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα, αναπτερώνοντας τις ελπίδες και το ηθικό μας και δίνοντας μας την ευκαιρία να εκφράσουμε ή να εκδηλώσουμε συναισθήματά μας που ενδεχομένως να θέλαμε να το κάνουμε εδώ και καιρό, αλλά συγκρατιόμασταν. Από την άλλη, μπορεί να ξαναπέσει μια πρόταση ή ιδέα στο τραπέζι, να μπει σε εφαρμογή μια συμφωνία που μέχρι πρότινος ήταν μόνο προφορική, να πάρουμε χρήματα που μας χρωστούσαν ή να μας επιστραφούν, να ξαναφουντώσει ένα ειδύλλιο, να αναθεωρηθεί ένας χωρισμός ή να γίνει αποκατάσταση επαφών. Ας έχουμε, επίσης, στο νου μας ότι οι μόνες αγορές που μπορούμε να κάνουμε είναι οτιδήποτε είναι ρετρό ή vintage.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες στα τέλη του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου, είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της μέρας και θα εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και τις καταστάσεις προς όφελός σας. Ό,τι βάλετε στο νου, θα το κερδίσετε ενώ αν επιχειρήσετε επανασύνδεση, θα βρείτε την πόρτα ανοιχτή.

Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί στα τέλη του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου, θα ξαναθυμηθείτε όμορφες στιγμές που έχετε μοιραστεί με αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα επιχειρήσετε να τις αναβιώσετε. Από την άλλη, η επανεμφάνιση μιας επαγγελματικής προοπτικές θα φτιάξει τη μέρα σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι στα τέλη του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου, ετοιμαστείτε να εισπράξετε χρωστούμενα, είτε οικονομικά είτε ερωτικά! Οι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved