Ζώδια Σήμερα 11/08: Επικοινωνιακό χάσιμο

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 11/08

Ζώδια Σήμερα 11/08:  Επικοινωνιακό χάσιμο

Παρασκευή, 11/08/2023

Η Σελήνη στους Διδύμους νωρίς το πρωί , τετραγωνίζεται με τον Ερμή και τον Άρη στην Παρθένο, κάτι που προκαλεί μεγάλη ένταση στη μέρα, καθώς η κόντρα μεταξύ συναισθημάτων και εκλογίκευσης θα είναι αρκετή. Δε θα μπορέσουμε να κρατήσουμε μέσα μας ό,τι μας ενοχλεί ή θέλουμε, αλλά η εξωτερίκευσή τους θα είναι αιτία διαξιφισμών και παρεξηγήσεων. Εκτός αυτού, η ασυνεννοησία και η έλλειψη κατανόησης θα είναι αυτά που θα φέρουν μια αναστάτωση στην καθημερινότητά μας.

Το βραδάκι, έρχεται και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα μας προκαλέσει ένα επικοινωνιακό χάσιμο, καθώς ο «εγκέφαλός» μας θα υπολειτουργεί ή θα λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, οπότε λογικό είναι να υπάρξουν μπλεξίματα και παρεξηγήσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να... ξεχάσουμε ό,τι δε μας συμφέρει ή να προσπαθήσουμε να συγκαλύψουμε ή να παραπλανήσουμε, αφήνοντας την εντύπωση ότι όλα πάνε καλά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του β’ και γ’ δεκαημέρου, θα βρεθείτε σε δίλημμα, ίσως και να μην ξέρετε τι να κάνετε ή τι να πείτε, αν κατηγορηθείτε για κάτι που ουδέποτε φανταζόσασταν, οπότε είναι καλύτερα στην παρούσα φάση να αφήσετε τα πράγματα ως έχουν. Το να πείτε ψέματα ή να προσπαθήσετε να χρυσώσετε το χάπι δεν θα σας βγει.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β’ και γ’ δεκαημέρου, το να πείτε ό,τι σκέφτεστε ή νιώθετε σήμερα, μόνο σε μπελάδες θα σας βάλει. Προσπαθήστε να αποφύγετε εξηγήσεις και πολλά λόγια, αφού το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μπλεχτούν ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved