Ζώδια Σήμερα 01/08: Πανσέληνος στον Υδροχόο-Το παν είναι η αυτονομία

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 01/08

Ζώδια Σήμερα 01/08: Πανσέληνος στον Υδροχόο-Το παν είναι η αυτονομία

Τρίτη, 01/08/2023

Δυναμικά ξεκινά ο Αύγουστος καθώς μόλις την πρώτη μέρα του έχουμε την Πανσέληνο, πουγίνεται στον Υδροχόο,η οποία θα μας εντυπωσιάσει, όχι μόνο εξ αιτίας της ομορφιάς της, αλλά λόγω των γεγονότων που θα προκαλέσει. Πολλά θα είναι τα μέτωπα που θα χρειαστεί να κλείσουμε, ακόμα περισσότερα είναι αυτά που καλούμαστε να ξεφορτωθούμε για να απελευθερωθούμε και να νιώσουμε ελεύθεροι, αυτόνομοι και ανεξάρτητοι. Την ίδια μέρα γίνεται και το τρίγωνο του Άρη στην Παρθένο με τον Δία στον Ταύρο οπότε σε υψηλά επίπεδα θα είναι και η ενέργειά μας. Λογικό να δραστηριοποιηθούμε σε κάποιους τομείς και να κάνουμε όσα δεν είχαμε κάνει εδώ και καιρό, ενώ τα ρίσκα ευνοούνται και δεν αποκλείεται να πετύχουμε κάτι που ακόμα και για τον ίδιο μας τον εαυτό αποτελεί κατόρθωμα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι του α’ δεκαημέρου, υπάρχει μια διάχυτη υπερβολή και ενθουσιασμός που σας σπρώχνουν να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας στη δουλειά ή το σπίτι σας και να κάνετε ό,τι πρέπει για να επέλθει η πρόοδος. Εύνοια έχετε, λίγη τόλμη χρειάζεται μόνο και όλα θα πάνε μια χαρά.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε θετικά σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο, όμως να θυμάστε ότι αν είστε ψύχραιμοι και δοκιμάσετε έναν άλλο τρόπο από αυτόν που ξέρατε, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Παρθένοι και Ταύροι του β’ δεκαημέρου, θυμίζετε οδοστρωτήρα και κανείς δε μπορεί να σας σταματήσει. Με τον ενθουσιασμό, το θάρρος και την σιγουριά που έχετε, ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο θα πετύχετε. Ρισκάρετε και δε θα χάσετε.

Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, μια μικρή σπίθα στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή τη σχέση σας μπορεί να ανάψει πυρκαγιά και να γίνει το «έλα να δεις». Αν θα είστε το θύμα ή ο θύτης είναι σχετικό, πάντως επειδή ο έλεγχος εύκολα θα χαθεί, έχετε μια μάνικα κοντά σας, εκτός αν επιδιώκετε να τα κάνετε όλα στάχτη.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι του β’ δεκαημέρου, κάντε το μεγάλο άλμα γιατί για να πετύχετε ερωτικά και οικονομικά χρειάζεται θάρρος και τύχη και εσείς αυτή τη στιγμή έχετε τη δεύτερη, οπότε μην το σκέφτεστε καθόλου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved