Ζώδια Σήμερα 17/07: Νέα Σελήνη στον Καρκίνο-Να μπει τέλος στα κακώς κείμενα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 17/07

Ζώδια Σήμερα 17/07: Νέα Σελήνη στον Καρκίνο-Να μπει τέλος στα κακώς κείμενα

Δευτέρα, 17/07/2023

Σήμερα έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, η οποία από μόνη της όσο να πεις δεν είναι και δύσκολη, εν τούτοις, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την κάνει πιο απαιτητική. Εφ’ όσον είναι γνωστό ότι το μέλλον εξαρτάται κυρίως από το παρελθόν μας και τα μέχρι τώρα πεπραγμένα μας, είναι ανάγκη να τελειώνουμε με τα κακώς κείμενα, να αντιμετωπίσουμε παθογένειες, να ξεφορτωθούμε συνήθειες, αλλά και πρόσωπα, που είτε μας πληγώνουν είτε δε μας προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο προβλήματα. Κι αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές, αλλά όλων των ειδών τις σχέσεις μας. Το πιο σημαντικό είναι να κλείσουμε την πόρτα στα παλιά και να κάνουμε ένα καινούργιο δυναμικό ξεκίνημα απαλλαγμένοι απ’ ό,τι μας κρατάει πίσω.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, η προσγείωση στη σκληρή πραγματικότητα σας δημιουργεί απογοήτευση. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να σταματήσετε να δίνετε «άφεση αμαρτιών» γιατί τελικά θα είστε εσείς αυτοί που θα πληρώσουν τα σπασμένα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των τελευταίων ημερών, ήρθε η ώρα της πληρωμής σας! Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα πάρετε. Μπορεί και να κληθείτε να δώσετε, αν έχετε οικονομικά και ερωτικά «χρωστούμενα»!

Διάβασε επίσης:


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved