Ζώδια Σήμερα 15/07: Ήξεις-αφήξεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 15/07

Ζώδια Σήμερα 15/07: Ήξεις-αφήξεις

Σάββατο, 15/07/2023

Με τη Σελήνηνα παραμένει στουςΔιδύμους μέχρι και το βράδυ η μέρα θα έχει έντονους επικοινωνιακά ρυθμούς.Θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε αρκετές επαφές και συζητήσεις για υποθέσεις που μας απασχολούν, αλλά και ψώνια, όπως επίσης και να τακτοποιήσουμε υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Συνεχίζοντας την πορεία τηςθα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ο οποίος θα μας προκαλέσει ένα επικοινωνιακό χάσιμο, ένα χάος, μια περίεργη συναισθηματική αστάθεια και φυσικά μπλεξίματα. Ο «εγκέφαλός» μας θα υπολειτουργεί ή θα λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, οπότε λογικό είναι να «κρατάμε» ό,τι μας αρέσει ή βολεύει, να «πετάμε» ό,τι δε μας συμφέρει.

Από εκεί και πέρα, με το πέρασμα της Σελήνης στον Καρκίνο θα μας βγει όλη η κούραση, οπότε θα προτιμήσουμε να ξεκουραστούμε, μένοντας σπίτι και έχοντας κοντά μας πολύ δικά μας πρόσωπα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου,είτε παραμυθιάζετε τον εαυτό σας ή κάποιον άλλο είτε σας δουλεύουν ή σας παρουσιάζουν μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που είναι, σήμερα, το «έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται»! Ευτυχώς, το μυαλό σας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και να μην είστε στη θολούρα.

Καρκίνοι του α’ δεκαημέρου,είστε σε διέγερση, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πολλά, να προσφέρετε ακόμα περισσότερα, αλλά ηρεμήστε. Περάστε καλά και μην πιέζετε τον εαυτό σας για το οτιδήποτε.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, είναι μια ευκαιρία να αναδιαμορφώσετε έτσι το περιβάλλον σας, ώστε να απολαύσετε τη γαλήνη του σπιτιού σας και να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι του α’ δεκαημέρου,όσο κι αν προσπαθήσετε να βγάλετε άκρη σήμερα και κάποια θέματα σχετικά με τα επαγγελματικά, τη σχέση ή την οικογένειά σας, δε θα τα καταφέρετε. Αφού και η άλλη πλευρά είναι ήξεις-αφήξεις, μην επιμένετε άδικα.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved