Ζώδια Σήμερα 20/06: Συγκινησιακή φόρτιση

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 20/06

Ζώδια Σήμερα 20/06: Συγκινησιακή φόρτιση

Τρίτη, 20/06/2023

Σε ήπιους τόνους θα κινηθεί η ημέρα, με τη Σελήνη στον Καρκίνο, που μάλλον χαρακτηρίζεται από έντονο συναισθηματισμό, διαίσθηση και εσωστρέφεια. Μπορεί να είμαστε χαμένοι στις σκέψεις ή τις αναμνήσεις μας, να μας λείπει το πατρικό μας, το μέρος που γεννηθήκαμε ή άνθρωποι δικοί μας που δεν είναι δίπλα μας. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι πιο εύκολο να αποσυρθούμε στο δικό μας χώρο, να αφεθούμε σε νοερά ταξίδια στο παρελθόν, αλλά και να διαμορφώσουμε το περιβάλλον μας, κάνοντάς το πιο ατμοσφαιρικό ή ρομαντικό. Πιθανό είναι επίσης, να ψάξουμε και να βρούμε παλιά αντικείμενα, αναμνηστικά ή φωτογραφίες, που είχαμε καταχωνιάσει σε ντουλάπια, κουτιά ή συρτάρια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼


Καρκίνοι και Ιχθύες, θα σας πιάσει έντονη συγκινησιακή φόρτιση και πολύ πιθανό να πάτε πολύ πίσω στο χρόνο για να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματά σας,

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι, το να σκαλίζετε τα παλιά και να χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που έγιναν κάποτε δεν έχει κανένα νόημα. Αφήστε τα πίσω σας, εφ’ όσον πια πήρατε το μάθημά σας και προχωρήστε παρακάτω.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved