Ζώδια Σήμερα 16/06: Δεν έχει σημασία τι θα πεις, αλλά πώς θα το πεις

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ σήμερα, 16/06

Ζώδια Σήμερα 16/06: Δεν έχει σημασία τι θα πεις, αλλά πώς θα το πεις

Παρασκευή, 16/06/2023

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή στους Διδύμους δίνει έναν αρκετά επικοινωνιακό χαρακτήρα στη μέρα. Θέλουμε να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις μας, να μιλήσουμε και να συναντήσουμε κόσμο θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται τη μισή μέρα να τη φάμε στους δρόμους ή τα τηλέφωνα. Ωστόσο, χρειάζεται κι ένα φίλτρο για να μην πούμε πράγματα που δεν πρέπει ή αν πρέπει, ας προσέξουμε τον τρόπο που θα τα παρουσιάσουμε. Πιθανόν είναι να κάνουμε και καινούργιες γνωριμίες ή μας γίνουν προτάσεις, είτε επαγγελματικές είτε για να διασκέδαση ή να πάμε μια εκδρομή.

Από την άλλη, με το εξάγωνό της με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Λέοντα, δεν αποκλείεται να κάνουμε διάφορα ψώνια για τον εαυτό μας ή να αγοράσουμε δωράκια για τα πρόσωπα του κοντινού μας κύκλου, όπως επίσης και να κλείσουμε κάποιο ερωτικό ραντεβού ή να ανταλλάξουμε μηνύματα ανάλογου περιεχομένου.


Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι και Λέοντες, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε το ενδιαφέρον των άλλων πάνω σας με το ανάλαφρο στιλ και τη γοητεία σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αναμένονται μεγάλες επιτυχίες και μοναδικές στιγμές χαράς και έρωτα.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, μην είστε στην τσίτα. Κάντε μια προσπάθεια, ώστε να διατηρηθεί το καλό κλίμα στο σπίτι ή τη δουλειά. Μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης είναι απαραίτητη για να μάθετε και τις προθέσεις ή τις διαθέσεις των άλλων. Κυρίως, προσπαθήστε να μη θιχτείτε για ό,τι ειπωθεί, επειδή θα το πάρετε προσωπικά.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί,τόσο στα προσωπικά, όσο και στη δουλειά ή τα οικονομικά σας, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις! Προσοχή μόνο στα άσκοπα έξοδα γιατί μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.


Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved